Мода Тийнейджър Раница Момчета И Момичета На Мрамор, Камък Печат Раница Раница Платно Рамото Училище Раница Mochila Feminina

Нов

23.35лв.

/ 44.89лв.

В наличност

Характеристики:

· 100% чисто нов и високо качество.

* Материал: Платно

* Вид На Продукта: Раници .

· Цвят:как да се показват снимки.

* Размер: 30 * 16 * 38см

Внимание:

1. може да има малко разлика в цвета, от настройките на монитора на компютъра.

2. с разлика в метода на измерване, моля, позволете 1-3 см в отклонение на размера (1 см=с 0.39 инча).Благодарим Ви за разбирането!!

Плащане

1) ние приемаме Alipay, West Union, TT.всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2) плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

ДОСТАВКА

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние само ще изпратим на подтверженным адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

4. както е показано на изображението не е действителното деталя и за ваше сведение само.

5. ВРЕМЕ на ПРЕХОДА за обслужване на осигурено носеща и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6. Ако не сте получили вашият товар е в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. правилно към статута на резерва и валута печалба във времето, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

РЕКЛАМАЦИИ И ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ

1. моля, свържете се с нас, ако не сте получили своя пакет над 45 работни дни, с изключение на почивните и празнични дни.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

2. услугата транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон

ГАРАНЦИЯ

1. 12 месеца гаранция на производителя за дефектни части (с изключение на части, повредени или неправилно използвани след получаване).Аксесоари се предлагат с гаранция от 3 месеца.

2. дефектните детайли трябва да бъде споделена и върнати в рамките на гаранционния период (и в оригиналната си опаковка, ако това е възможно).Вие трябва да ни информирате, какво е дефект и да ни даде вашия номер на поръчка.НИЕ НЕ РЕМОНТ И НЕ ЗАМЕНЯМЕ ЧАСТИ С ИЗТЕКЛИ ГАРАНЦИЯ.Вие се съгласявате с всички по-горе правила при поръчка в www.ravda-dom.com!

Етикети: Госпожа платно раница, платно раница кафяв, R146, чанта вакуум, японската улица, чанта, раница splatoon, фенер снежен човек, платно на пътния раница, корица macbook pro

Цвят Бял, черен
Номер На Модела MF435130
Вид Дръжка/Ремък Подплатена Дръжка
Вид На Модела Камък
Украса НЯМА
Основен Материал Платно
Тип Раници Меки корици
Дъждобран No
Интериор Вътрешен Прорезной Джоб
търговска марка LKEEP
Носеща Система Пояс На Въздушна Възглавница
Външен вид Твърди Чанта
Обемът на По-Долу 20 Литра
Пол Унисекс
Произход CN(произход)
Техника Жакард
Размер 30*16*38cm
Стил Ежедневни обувки
Обърната Материал Polyester
Тип На Затваряне светкавица

Напишете отзив

Мода Тийнейджър Раница Момчета И Момичета На Мрамор, Камък Печат Раница Раница Платно Рамото Училище Раница Mochila Feminina

Мода Тийнейджър Раница Момчета И Момичета На Мрамор, Камък Печат Раница Раница Платно Рамото Училище Раница Mochila Feminina

Характеристики: · 100% чисто нов и високо качество. * Материал: Платно * Вид На Продукта: Раници . · Цвят:как да се показват снимки. * Размер: 30 * 16 * 38см Внимание: 1. може да има малко разлика в цвета, от настройките

Свързани продукти