Ръкави 3/4 Сатен Сватбени Рокли Трапецовидна Форма Дантелени Апликации Сватба Сватбени Рокли Джобове Vestido De Noiva Задната Пуговица Дължина До Пода

Нов

169.63лв.

/ 424.07лв.

В наличност

Добре Дошли В Нашия Магазин

1. рокля не включва никакви принадлежности, като воал, ръкавици, долната пола вътре и така нататък.Наддаване отиват само за една рокля!Ако имате нужда от аксесоари, моля, свържете се с нас!

2. Когато правите резервация поръчка, ако не в нормален размер, моля напишете размера на подробности ясен.ако сте нормален размер, тогава вижте нашата диаграма размер, ние правим рокля размер консултирате нашата диаграма размер.

3.Ние ви предлагаме да изберете шнуровку, която е по-подходящ за регулиране на размера, за да отговарят по-добре на вашето тяло.

4.Рокля може да се направи в изготвянето на поръчка в размер, цвят, дизайн.Ние силно препоръчваме да се намери професионален шивач за измерване за вас, внимателно следвайки препоръките на потребителски измервания, преди покупка рокли онлайн.

Тъй като компютърни екрани имат хроматическую аберрацию, особено между телевизор CRT и LCD телевизор, цвят разлика не може да бъде отстранен, така че ние не можем да гарантираме, че цветът на нашите продукти ще бъде превъзходен същата като на снимките, които сте виждали, моля, разберете.Ако сте много стриктни в цвят, моля свържете се с нас на първо място, преди да направите поръчка.Благодарим ви.

1. Цена за доставка: кликнете върху раздела"доставка и плащане"на страницата с информация за продукта и ще видите детайли за доставка.Можете да изчислите цената на доставката, като въведете необходимата информация.

2. Време за пътуване: транзитно време варира в зависимост от различни методи на доставка.

3. Времето за обработка на стоката: време за обработка на конкретна поръчка зависи от вида на продукта и състоянието на запасите.В основата на обработка отнема от 3 до 15 работни дни.

Ние правим всичко възможно, за да обслужим нашите клиенти възможно най-добре. 1.Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 3 дни от датата на получаване на стоката. 2.въпреки това купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в своите първоначални условия.Ако информация за повредени или загубени, когато те ще бъдат върнати, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите. 3. купувачът трябва да се опита да подаде иск в логистична фирма за възстановяване на разходите за щети или загуба.Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката. 4. Загрунтовка или въпроси пригонки: тъй като всички от нашите рокли ръце-изолиране и портняжничанный клиент, законченная мантъл може да промени около ±1 инч в определени измерения.За да се гарантира, че роклята все още ще бъде идеален подход за вас, нашите шивачи са създали всички наши рокли с повече кърпа в фуги, за да позволи лесно да се правят малки промени в размера.Ако откриете, че тези продукти не са подходящи за вас и имате въпроси, можете да се свържете с нас директно. 5.несъответствие цвят : промени в цвета могат да бъдат причинени от някои други причини, като отражение на цветовете на монитора, на осветлението, фона и т.н.Все пак, ако смятате, че полученият продукт е грешен цвят, моля свържете се с нас, за да научите дали е възможно възстановяване или връщане на парите.

Етикети: рокля вечерна атласное, рокля атласное, русалочий атлас, рокля дълга атласное, рокля атласное, дълъг влак, официална рокля, рокля с придворен влак, дори рокля, бална рокля атласное

Плат, Булчински Рокли Атлас
За Бременни Жени ДА
Тип Елемент Сватбени Рокли
търговска марка сруй скер
Задната Част На Конструкцията светкавица
Номер На Модела r519
Украса Дантела
Дължина На Роклята Дължина На Пода
Стил Ръкави Без ръкави
Влак Влак Почистване / Четки
Деколтето О-Образно Деколте
Дължина ръкав(см) Три Четвърти
Елемент На Модата Прост
Реалните Изображения No
Вграден сутиен ДА
Талия Натурални
Силует А-ЛИНИЯ

Напишете отзив

Ръкави 3/4 Сатен Сватбени Рокли Трапецовидна Форма Дантелени Апликации Сватба Сватбени Рокли Джобове Vestido De Noiva Задната Пуговица Дължина До Пода

Ръкави 3/4 Сатен Сватбени Рокли Трапецовидна Форма Дантелени Апликации Сватба Сватбени Рокли Джобове Vestido De Noiva Задната Пуговица Дължина До Пода

Добре Дошли В Нашия Магазин 1. рокля не включва никакви принадлежности, като воал, ръкавици, долната пола вътре и така нататък.Наддаване отиват само за една рокля!Ако имате нужда от аксесоари, моля, свържете се с нас! 2. Когато правите

Свързани продукти