Оригиналния Cpu Intel Xeon ES версия E5-2650V4 QHV6 2,20 Ghz и 12-ядрен 30 м E5 2650V4 CPU FCLGA2011-3 105 W безплатна доставка

Нов

108.82лв.

В наличност

Топли съвети: в наличност и бърза доставка (под нормална ситуация,се зарежда извън не по-късно от 1 ден) Ние сме стриктни със себе си,ние няма да ви изпрати погрешно продукти, в никакъв случай.Ние знаем значението на време за Вас,моля, купете го, бъдете сигурни.

Дисплей и светлина за снимане ще се отрази на цвета на продуктите.изображението е само за справка.

Някои употребявани процесори може да има леко несъвършен външен вид.Ако там има малки драскотини или неравности, това е нормално.

Ние ще се опитаме да вземем за вас най-добрият процесор.Всеки от тях ще премине цялостна проверка.

Преди да купите процесор, моля, уверете се, че той може да работи на вашата дънна платка.Ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви помогне и да потвърди всички.

Доставка: ние упакуем безопасен начин.Ето какво трябва да направим за това .Моля, бъдете сигурни.Безплатна доставка стандартен транспорт.За повече информация,моля, вижте възможностите на логистиката.Ако искате да го получите бързо,можете да изберете EMS или DHL.Това ще е по-бърз и по-сигурен, отколкото обикновен начин на доставка.Някои области са изброени като далечна област DHL,ако не сте, тогава ние ще ви уведомим вас.Ние не носим отговорност за всеки грешен или недоставленный адрес.Моля, потвърдете преди заплащане.

Гаранция за качество:

Всеки детайл е тествана критично, преди превоза ,ние изграждаме няколко изпитвателни станции,моля купуваме го с безпокойство-свободен.

Работна температура действителната работа ще варира в зависимост от различните условия на околната среда или на отделно устройство.Моля, изберете топлинна смазване на добро качество и вентилатор за охлаждане.Най-високата температура може да причини син екран или повреда в системата.

Обратна връзка: дългосрочни соучастник ще бъде политиката на предложения по-преференциални и ние винаги се опитваме ни най-доброто, за да бъде вашия дългогодишен участник.

Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!Обратната връзка е много важна .Ние ви молим да се свържете с нас веднага, преди да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да задоволително решаване на вашите проблеми.Тъй като вашето мнение е много важно за развитието на нашия бизнес, ние искрено желание да оставите положителен коментар, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.Това ще ви отнеме само 5 секунди.За връщане: възстановяване се приема (ако процесора има проблем, разбира се, ние ще възстановим парите).Ако върнете продукт ,то той трябва да бъде в първоначалното състояние.Ако нашето процесора няма проблеми с качеството,ние не можем да приемем рекламации и връщане на парите.Моля, потвърдете, преди да направите поръчка.

Етикети: xeon e5 2687v3, е5, процесор xeon, ксеон, мобилен телефон v3, 2678 v3, 2011 v2, ДРАМИ, e5 v4, e5 v3

Приложение Сървър
Марка Процесор INTEL
Капацитет На L3 Кеш 30 MB
Обемът На Кеш Паметта L2 256 KB
Тип Контакт LGA 2011-V3
Състоянието На Продукта използван
Вид На Интерфейса FCLGA-2011-3
Силата на 105 W
Пакет No
Брой ядра Дванадесет Ядра
Честота на процесора 2.2 Ghz
търговска марка INTEL
Тип На Процесора Intel Xeon
Процесът На Чип 14 нанометра
64-Битова Поддръжка ДА
Модел На Intel E5-2650V4
Номер На Модела E5-2650V4 ES версия QHV6
Тип 12-ядра
Основна Честота 2.2 Ghz

Напишете отзив

Оригиналния Cpu Intel Xeon ES версия E5-2650V4 QHV6 2,20 Ghz и 12-ядрен 30 м E5 2650V4 CPU FCLGA2011-3 105 W безплатна доставка

Оригиналния Cpu Intel Xeon ES версия E5-2650V4 QHV6 2,20 Ghz и 12-ядрен 30 м E5 2650V4 CPU FCLGA2011-3 105 W безплатна доставка

Топли съвети: в наличност и бърза доставка (под нормална ситуация,се зарежда извън не по-късно от 1 ден) Ние сме стриктни със себе си,ние няма да ви изпрати погрешно продукти, в никакъв случай.Ние знаем значението на време за Вас,моля, купете

Свързани продукти