Домашни любимци Бял Кон качулки Мъже/Жени 3D печат Harajuku Art Hoodie Art Horse градинска прохладни дрехи, пуловери T312

Нов

34.79лв.

/ 57.03лв.

В наличност

Добре дошли в моя магазин имаме самостоятелна продажба на фабрика директно в завода,ние подкрепяме доставка капка, търговия на едро и клиентски поръчки, моля не се колебайте да се свържете с нас, ако се интересувате, ние ще направим всичко възможно за вас.Забележка:

Размер: нашият продукт-Азия размер!Не, размер САЩ / евро !!Моля, изберете 1-2 по-големи размери!

Цвят: както е показано на снимката (реален елемент ще изглежда точно като на снимката, обаче, може да има малки разлики в цветовете, поради ефекта на осветление на снимката или настройките на монитора участник в търга)

Материал Забележка: всички наши продукти са изработени от полиестер и ликра, (90%полиестер, 10%ликра).Само да не е памук.така че аз се надявам, че можете да се разбере.

Модел Забележка: изображението се отпечатва от двете страни, като правило, на задната страна е същата като предната.Вътрешната част изделия са изпълнени в бял цвят.

Доставка:

1. стоки ще бъдат изпратени в рамките на 1-3 работни дни, след като ние ще проверим си плащат.Моля да ме уведомите в рамките на 1-2 дни си на правилния адрес

2. Преди да поръчате, моля, свържете се с нас, за да потвърдите вашия предпочитан начин на доставка.Ние ще изпратим информация чрез въздушна поща стълб кит, EMS,DHL.нормално, спешно метод перевозкы на пратката, като EMS,DHL обикновено отнема 5-7 работни дни.Поща на Китай обикновено отнема 10-25 работни дни.

3. поради сложността на международна логистика,загуба на време за митническо оформяне,така че, моля, търпеливо чакайте, докато не получите стоката си навреме.Ако не получи стоките в рамките на тридесет дни, моля, свържете се с нас и тогава аз ще ви помогна да го следите.

Плащане:

1. ние приемаме плащане чрез Alipay, т / Т,Western Union,кредитна карта,Moneybookers,банков превод и други начини на плащане.Ако имате затруднения с плащането,моля свържете се с нас за помощ.

Нашите услуги:

1.Ние сме продукт на високо качество на предлагането.

2. Ако Сте искали да купи голямо количество, моля изпратете имейл до нас, ние ще ви даде най-добрата цена!

3. моля, уверете се, че вашето име, адрес, пощенски код и т.н., най-Подходящия и пълен.

4. моля, свържете се с нас, преди да напусне всяка отрицателно или неутрално мнение.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши тези проблеми и да ви направи доволни.Благодаря, че се свърза с gamesalor!

5. Ако сте доволни от нашите продукти и услуги, моля, дайте ни положителна оценка.Бъдете сигурни, ние ще направим същото.

RM14155112699943111

Етикети: ежедневни деним яке за мъже, ездачът, мъжки hoody, лошадиное колие, деним яке мъжете с качулка, джект, играчка за коне, sancherous, декор на коня, конна езда

Дължина ръкав(см) Пълен
Яка Затворен
Тип Редовен
Подвижен Детайл НЯМА
Затворен ДА
Дължината На Дрехата Редовен
Вид На Модела С щампи
Материал Ликра
Произход CN(произход)
Тип На Затваряне НЯМА
Стил Ежедневни обувки
Дебелина на СТАНДАРТ
Пол МЪЖ
Тип Елемент Худи
Стил Ръкави Редовен

Напишете отзив

Домашни любимци Бял Кон качулки Мъже/Жени 3D печат Harajuku Art Hoodie Art Horse градинска прохладни дрехи, пуловери T312

Домашни любимци Бял Кон качулки Мъже/Жени 3D печат Harajuku Art Hoodie Art Horse градинска прохладни дрехи, пуловери T312

Добре дошли в моя магазин имаме самостоятелна продажба на фабрика директно в завода,ние подкрепяме доставка капка, търговия на едро и клиентски поръчки, моля не се колебайте да се свържете с нас, ако се интересувате, ние ще направим всичко

Свързани продукти