WS2812 RGB USB LED Strip Light монитор на компютър настолен КОМПЮТЪР осветление на дисплея осветление на околната лента Лента ред 1M~ 5M

Нов

17.63лв.

/ 33.93лв.

В наличност

Yinice Ambient Kit - невероятна USB-система осветление за на вашите екрани,работеща с вашия КОМПЮТЪР за гледане на филми, за игри или за ежедневната работа.

Ambient Kit добавя ефекти външна подсветка на комплименту компютър или лаптоп на osd видеоконтенте.Набор от Ambient kit динамично се настройва елементи, като цвят и яркост, за да се създаде по-вълнуващо мултимедиен опит.

Важна забележка: този комплект осветление се използва само за компютри.Няма да подкрепя телевизори.За телевизия има само един метод: да видео сигнал на компютъра се извежда от телевизия на телевизия на монитор.Какъв софтуер трябва?Windows: съдържанието на пакета Ambibox или Prismatik:

1) кутия на регулатора Led

2) Високо качество на led ленти

3) USB-кабел

4) захранващ адаптер 5V 110v mdash 240v с вилица EU/US/UK/AU .

Топло съвет: светодиодна лента работи правилно само след инсталиране на КОМПЮТЪРА.Ако свети само няколко светодиода.Това не е проблем за качество!Моля, проверете инсталация и настройка.Моля, следвайте инструкциите за настройка на комплекта ленти.Тъй като създаването на този елемент е малко сложно, ако продуктът не работи правилно, Моля, не забравяйте първо да се свържете с нас, вместо да отворим спор или пишете на отрицателна обратна връзка директно, ние трябва да ви помогне да решите този проблем, благодаря!

В зависимост от размера на монитора на вашия КОМПЮТЪР или екрана на телевизора, можете да изберете най-подходящия комплект.

Инструкция за инсталиране на вашия КОМПЮТЪР: Стъпка 1: Инсталиране на led индикатор на вашия КОМПЮТЪР. (моля, вижте видеото за повече информация) Стъпка 2: Конфигуриране на софтуер Ambibox Capture. 2.1. софтуер Ambibox (условно-безплатно); линк за изтегляне:

2.2. стартирайте софтуера Ambibox, при инсталиране той препоръчва да се използва PlayClaw, аз не бих препоръчал да го използвате. 2.3. изберете устройство и инсталирайте го като "Adalight", в менюто" Intelligent backlight display " изберете порт и COM-порт, който беше открит от вашето устройство.Ако изберат правилно, можете да видите състоянието на устройството: е свързан, също и долу в ляво ще е Adalight: свързан. 2.4. след като сте конфигурирали, можете да изберете "магистър зони улавяне", който автоматично ще генерира всички зони за захващане за вас.

Забележка: T USB порт трябва да бъде CH340 (COM*), Ако няма, Моля, заредете драйвер CH340:

https://drive.google.com/open?id=1GS5FrjN5620I_RKJMOe5IAGNSqlke9jC

Видео инструкция за конфигуриране:

htps: / / youtu. be / mCIdH4kKniQ

PRO съвети : Ако откриете, че цветовете се размива или да изглежда като много бели, а не цветни, регулирайте настройките на гамата, ако получавате бяло осветление на чисто черен екран, увеличете размера на зони за вземане на проби, това ще отнеме малко по фина настройка, но си струва!

Етикети: ленти led IR, глух кабел, WS2812B, КОМПЮТЪР на панела rgb, rgb телевизия, околния led tv, led клонче, rgbw sk6812, led лента ws2812b, около светодиод

Произход CN(произход)
Брой Led/M 30/60 бр/м
търговска марка зофипо
Източник На Захранване DC
Консумирана мощност (W/m) 7.36 W/m
Водоустойчив No
Модел led чип SMD5050
Случай дневна
Вид на лентата SMD
Тип Елемент Стриптийз
Средният живот (ч) 50000
Номер На Модела WS2812B
Документ ce
Технически характеристики (леки мъниста / м) 60
Производство На Електроенергия Винаги Е Включен
Цветна Температура(K) ws2812b rgb
Марка Led chip размер Эпистар
Напрежение 5V

Напишете отзив

WS2812 RGB USB LED Strip Light монитор на компютър настолен КОМПЮТЪР осветление на дисплея осветление на околната лента Лента ред 1M~ 5M

WS2812 RGB USB LED Strip Light монитор на компютър настолен КОМПЮТЪР осветление на дисплея осветление на околната лента Лента ред 1M~ 5M

Yinice Ambient Kit - невероятна USB-система осветление за на вашите екрани,работеща с вашия КОМПЮТЪР за гледане на филми, за игри или за ежедневната работа. Ambient Kit добавя ефекти външна подсветка на комплименту компютър или лаптоп на osd видеоконтенте.Набор

Свързани продукти