Huawei M-Pen lite Стилус за Huawei MateBook E 2019 / Mediapad M5 lite 10.1 / MediaPad M6 10.8(сив)

Нов

49.43лв.

/ 76.04лв.

В наличност

1. 2048-уровневое чувствително на натиск, тънко воспринимающее дебелина на върха във всяка позиция, свободно контролиране силата на въжето.Окачен сензорен дизайн, прецизно разпознаване на пера надолу, гладка и пълна с почерк, нека вашето писмо течаща река.

2. всеки удар е чувствителен и плавен, удари са ясни от пръв поглед, а ударите са ясни и естествени.

3. Захранва от батерии AAAA (не е включена в комплекта), за да се осигури непрекъснато изграждане.

4. Външен вид полиран метал, гладък корпус, едно нежно докосване, комфорт и уют.

5. Размер: L144.5mm x D9.5mm

6. Нето тегло: около 19,5 грама

7. Пакетът Включва:

- Стилус HUAWEI M-Pen lite Stylus Pen x 1

- Ръководство за потребителя х 1

OEM гостоприемни!ние можем да извежда индивидуално произведение на изкуството и логос

Детайли за срок на доставка от митническа такса и ДДС 3-7 работни дни да 15-50 дни Клейдера вероятностни 15-60 работни дни вероятностни 15-60 работни дни вероятностни 20-60 работни дни вероятностни 1. China Post Ordinary Small Packet Plus, безплатна доставка, може да бъде отслежена само в Китай, но не подробна информация за проследяване на вашата страна. 2. когато дата на доставка ще свърши,а вие все още не получавате своята стока, моля свържете се с нас и ние продлим срокът за доставка е от 10-25 дни.Ако все още не получавате своята стока, в рамките на 10 дни, моля, свържете се с нас. 3. Ако искате да сте регистриран начин на доставка, Моля, изберете въздушна поща зидани Стълба, която е на стойност $2.

1. моля, дайте видео или снимка, ако нашите продукти имат проблеми с качеството, след получаването на пратката в рамките на 7 дни.Можете да споделяте онлайн-линк. 2. продуктът не може да работи добре с проблема за качеството, след получаване от 7 дни.Бихме могли да предложим замяна или връщане на пари, ако е от новите продукти.Ние ще носи такса за връщане.И отговорности за осъществяване на обратно към нас ще бъдат купувачи. 3. Ние предлагаме безплатна поддръжка за всички продукти [с изключение на аксесоари, Подаръци и изкуствени счупени (например, счупен екран, обновяване до нова версия на системата и т.н.)].Моля, обърнете внимание: моля, не порвите етикета гаранция за качество.Или ние няма да ви предложим никакъв гаранционно обслужване.

1. всеки купувач, който ще ни даде пълна обратна връзка 5 звезди, ще получи талон за $5 (оставете масаж през следващата поръчка.Не важи за промоционални продукти) 2. Ако по някакъв начин не са удовлетворени от покупката си, моля, дайте ни възможност да реши всеки проблем.Надяваме се да има дългосрочно сътрудничество с вас.Забележка: Ако сте направили поръчка, означава, че се съгласявате с тези посочените по-горе известия.Благодарим ви.

Етикети: huawei m6, s pen за samsung galaxy tab a, калъф huawei m5, 3d цвете пола, синя писалка за ds lite, м молив, huawei m pen, стилус huawei, huawei matebook pro, elastico smartphone pen

съвместимост с with3 MediaPad M6 10.8
Произход CN(произход)
търговска марка хавил
съвместимост с 1 Huawei MateBook E 2019
съвместимост C2 mediapad M5 Lite 10.1
Номер На Модела Huawei

Напишете отзив

Huawei M-Pen lite Стилус за Huawei MateBook E 2019 / Mediapad M5 lite 10.1 / MediaPad M6 10.8(сив)

Huawei M-Pen lite Стилус за Huawei MateBook E 2019 / Mediapad M5 lite 10.1 / MediaPad M6 10.8(сив)

1. 2048-уровневое чувствително на натиск, тънко воспринимающее дебелина на върха във всяка позиция, свободно контролиране силата на въжето.Окачен сензорен дизайн, прецизно разпознаване на пера надолу, гладка и пълна с почерк, нека вашето

Свързани продукти