20pcs 70-100 см 3# найлон макара с цип за шивач шевни занаяти найлон шевни аксесоари с цип на едро 20 цвята

Нов

13.52лв.

/ 14.39лв.

В наличност

.100% нов &високо качество.

2 Броя :20pcs

Цвят:U ПРЕСА

3. чиста дължина на зъбите на ципа :70 см/80 см/90 см/100 см( прибл.)

4. подобрете за кораби, дизайн на костюми, дрехи на деца, спомагателно оборудване за бутик, костюм де etc.

Условия На Доставка

· Ние ще доставим стоките на адреса за доставка, който сте оставили в www.ravda-dom.com.За да можете да получите пратката нормално, моля внимателно попълнете своя адрес за доставка.

· Ние можем да изпратим извън детайли в 2-6 работни дни след получаване на освобоженную плащане.Всяка пратка ще има който проследява номер за вашето проследяване.

· За свободна перевозкы на пратката, нашият стандартен метод перевозкы на пратката стълб на кит.Това обикновено отнема 10-25 дни, за да пристигнат в повечето страни.Но в някои страни или в селските райони това може да отнеме още повече време, поради нечастой на авиокомпанията или проверка на митниците.

· Ако спешно искате да получите продукта или услугата Поща на Китай не обхваща вашата страна, можете да изберете експресна доставка през DHL, UPS, TNT, FEDEX, и EMS.В крайна сметка, UPS Worldwide Express Saver, можете да получите доставка в рамките на 1-3 работни дни, след като ние ще изпратим на пратката, но това е по-скъпо; по DHL, UPS, TNT, FEDEX, това ще отнеме около 3-5 работни дни, преди да получите пратката.По EMS, това ще отнеме 5-8 дни преди вашето място.

· Ако не получите стоката в рамките на 30 дни, след като ние ще го доставим, моля, пишете ни директно.Ние ще бъдем заедно с вас, за да реши това дело.Моля, доверете ни се, ние ще ви предоставим най-доброто обслужване с коректно отношение.

Плащане

· Можете да платите с нас чрез www.ravda-dom.com Набирателни чрез вашата банкова карта.Пълното заплащане трябва да бъде направено в рамките на 15 дни след поръчка.

* www.ravda-dom.com Набирателни е един от водещите трети страни, онлайн платежни платформи. Набирателни ви позволява сигурно онлайн плащане, без да разкрива подробности за вашата кредитна карта.Можете също така да следите за доставка на поръчката, и плащането ще бъде пусната на доставчика само след като се потвърди, че са получили пратката.

· когато направите плащане, плащането просто се превежда като условно депозиране, а не за наша сметка.Моля уверете, че потвърдим поръчката когато получавате на части в добро състояние.

Правила за връщане

·Ако елементите са повредени, моля, върнете ги в продължение на 10 дни за подмяна.Моля, приложете опаковъчен карта.

· В рамките на 5 дни, ако данните не са съвместими, годни за консумация или са повредени, но не удовлетворяетесь с тях, тогава ще позволены пътувам подробности в оригиналните опаковки и добри условия за 100% възстановяване на собствеността, с изключение на цените за доставка и събиране на такси за обработка на пратката.

Етикети: край на отворена цип, вратата сладка, PVC тотализатор, бяла светкавица, Цветен цип, ананас торбичка, черен дантелен гащеризон, заключване-светкавица, цип, сърдечен джоб

Вид На Цип Близък Край На
Номер На Модела #3
Материал Пластмаса
Воспользуйся Обувки
Пластмасов Вид Найлон
Характеристика Автоматично Заключване

Напишете отзив

20pcs 70-100 см 3# найлон макара с цип за шивач шевни занаяти найлон шевни аксесоари с цип на едро 20 цвята

20pcs 70-100 см 3# найлон макара с цип за шивач шевни занаяти найлон шевни аксесоари с цип на едро 20 цвята

.100% нов &високо качество. 2 Броя :20pcs Цвят:U ПРЕСА 3. чиста дължина на зъбите на ципа :70 см/80 см/90 см/100 см( прибл.) 4. подобрете за кораби, дизайн на костюми, дрехи на деца, спомагателно оборудване за бутик, костюм де etc. Условия

Свързани продукти