CHIPAL 10шт ATX 24Pin to 4Pin източник на захранване Sync Starter Удължител за кабел адаптер двойно захранване карта за Litecoin Bitcoin Миньор

Нов

28.28лв.

/ 42.21лв.

В наличност

ATX 24Pin to 4Pin източник на захранване Sync Starter Extender Cable Adapter Dual PSU Карта за Litecoin Bitcoin Миньор

Описание:

Поради високата мощност на захранващия блок е скъпо, с помощта на този адаптер на захранване могат да се направят два малки превключвателя на захранването едновременно, като по този начин увеличаване на максималната мощност за захранване.

При свързване на до 5 видеокартам за почистване на монети източник на храна не е достатъчно.А мощни захранвания винаги липсват в наличност на пазара, а цената им също е много скъпа.Моля, не се притеснявайте!Адаптер на захранване CHIPAL може да реши проблема.Чрез този адаптер може да се направи два ключа на захранването на машината едновременно назначаване на храна графична карта, 2 малки захранвания вместо мощно захранване.

Връзка:

4-пинов конектор на основния източник на захранване е свързан с 4-контактна розетка за захранване.А на 24-пинов конектор на вторичен източник на захранване е свързан с 24-контактна розетка за захранване.

Пакет Са Включени:

10 x ATX 24Pin-4pin захранване

1. ние приемаме условно депозиране.Можете да платите чрез Alipay, Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi и банков превод в www.ravda-dom.com.

2. Моля, направете плащане възможно най-скоро, за да можете да получите продукт по-рано.

3. моля, свържете се с нас, ако имате някакви други въпроси за плащане!

4. Забележка: всеки импортна такса стока е отговорност на купувача, не е включена в продажната цена или цената на доставката. 1. Доставка по целия свят, с изключение на няколко страни и APO/FPO.

2. всички поръчки бързо ще се обработват, и повечето поръчки могат да бъдат изпратени в рамките на 5 дни след потвърждаване на плащането.

3. поради липса на материални запаси и на празниците, някои поръчки може да се наложи за няколко дни повече, отколкото обикновено.Моля, бъдете търпеливи!

4. ние само ще изпратим детайл към подтверженным адреси на поръчката, така че, моля ви уверяваме че вашият адрес на поръчката отговаря на вашия адрес за доставка.

5. стратегии пътя перевозкы на пратката: Въздушна поща стълб кит, Въздушна поща стълб Хонг конг, ePacke, EMS, DHL, Fedex, UPS, etc.

5. всички парцел под 2 кг, предназначени за безплатна доставка по пощата въздушна поща стълб порцелан.Моля, изберете други начини за доставка, ако се нуждаят спешно от продукта!

6. Можете да проследите пратката си с помощта на номера за проследяване в сайта: 17track.net/en/result/post.shtml-что? 1. Можете да се свържете с нас, а след това изпращане на стоката обратно до нас в рамките на 7 дни след доставката на продукта.Ако продуктът е на ваше разположение повече от 7 дни, ние ще се счита за използван и не ще ви предложим връщане или замяна. 2. всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка.Освен това, трябва да ни даде номер за проследяване, доставка и конкретната причина за връщане. 3. ние ще ви предложим връщане или ще ви замени в съответствие с конкретното състояние и вашата воля, след като се върнете артикула. 4. ние ще поема всички разходи по доставката, освен ако продуктът е счупен или не е така, както е описано на страницата на продукта линк.

Етикети: бтк миньор, ми, Кабел от 24pin до 8pin, исцеляющий камък, терминал atx, двойно захранване, asic миньор, innosilicon, 3 квадроцикла, син сапфир рудокоп

цвят Сини
Произход CN(произход)
Тип Захранващ Кабел
Номер На Модела JX453-син
Подходящ за майнинга БТК LTC ETH
Статус На Продукта Склад
Име на продукта 24 - пинов към 4-контактна карта захранващ блок
Пакет ДА
Размер 30mmx69mm
търговска марка ЧИПАЛ
Документ CE

Напишете отзив

CHIPAL 10шт ATX 24Pin to 4Pin източник на захранване Sync Starter Удължител за кабел адаптер двойно захранване карта за Litecoin Bitcoin Миньор

CHIPAL 10шт ATX 24Pin to 4Pin източник на захранване Sync Starter Удължител за кабел адаптер двойно захранване карта за Litecoin Bitcoin Миньор

ATX 24Pin to 4Pin източник на захранване Sync Starter Extender Cable Adapter Dual PSU Карта за Litecoin Bitcoin Миньор Описание: Поради високата мощност на захранващия блок е скъпо, с помощта на този адаптер на захранване могат да се направят два малки превключвателя

Свързани продукти