10шт BUK9508-55 9508-55 TO-220

Нов

15.20лв.

В наличност

=Abo ut us objective=

Ние сме лидер в онлайн пазара на електронни дистрибутори и BOM решения.

Ако купувате по-големи количества, моля свържете се с нас, и аз ще предложа добра цена.

Ако не можете да намерите даден продукт, тогава, моля свържете се с нас, ние ще ви цитирам, ние предлагаме разнообразни услуги за доставка.

Нашата компания основно се занимава с резистори, кондензатори, транзистори, чипове памет, комуникационни чипове, высокочастотными RF и други висококачествени продукти.Нашият принцип е, доставка на суровини и първата услуга честност.Компания в Северното Хуацяне основана в продължение на 10 години, Интернет е мощен производител на системи в областта на доставки и продажби представител.

= Pos=

1. Преди да направите плащане, се уверете, че вашият платежна сметка е на разположение.

2. Всички плащания трябва да бъдат отстранени в рамките на 7 дни от получаването на продукта.Ако наистина не можете да платите, моля, свържете се с нас на първо място, и ние ще ви помогнем да разрешите този проблем.

3.Ако имате някакви специални изисквания по отношение на детайли на проекта, моля излезте съобщение по поръчка.

= Доставка=

1. ние можем да кораб продукт към света.

2. www.ravda-dom.com worry free logistics - стандарти,DHL, FedEx, TNT, UPS, EMS, China Post, Hongkong Post са достъпни.Приятели в Бразилия.Заради високите условия на митническото оформяне на DHL, FedEx, TNT и UPS в бразилската на митницата, трудно почистване на митницата.Продавачите могат да избират EMS. EMS logistics по-лесно да мине през митницата в Бразилия.

3. След получаване на плащане, детайл ще бъде изпратен в рамките на 3 дни.

4. Когато извършвате плащане, моля, уверете се, че вашия адрес за доставка и телефон за контакт са посочени правилно.

5.Можете да следите статуса на продукта на уеб сайта след доставката.

=Обратна връзка=

1. Тъй като вашето мнение е изключително важно за нашето развитие, ако сте доволни от нашите продукти и услуги, искрено ви да ни оставят добра обратна връзка.Много ви благодаря за отделеното време.

2. Нашият план е да остави същия преглед след положителен отзив.

3. моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка или отворете някакви противоречия в сайта, а ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да реши този проблем.

Много ви благодаря за подкрепата и ви желая приятен ден!

Етикети: n-канален транзистор, бордови компютър включен, irl2203, irl7833, mtp3055vl, B546, mj2955, бук9992, bts721l1, оптотранзистор

Номер На Модела БУК9508-55
Информация За Товара СТАНДАРТ
Напрежение standard
Предпазна Функция СТАНДАРТ
Теория СТАНДАРТ
Използването на СТАНДАРТ
търговска марка HeYuXuanDzic

Напишете отзив

10шт BUK9508-55 9508-55 TO-220

10шт BUK9508-55 9508-55 TO-220

=Abo ut us objective= Ние сме лидер в онлайн пазара на електронни дистрибутори и BOM решения. Ако купувате по-големи количества, моля свържете се с нас, и аз ще предложа добра цена. Ако не можете да намерите даден продукт, тогава, моля свържете

Свързани продукти