2016 Нова мода деца момчета дрехи, определени 2-7Т момчета детски летни дрехи, определени с къс ръкав потник+панталон съоръжения

Нов

10.34лв.

/ 10.55лв.

В наличност

Описание Описание:

Най-Новите Модни Детски Дрехи За Малки Деца !!Здравейте!Добре дошли в нашия магазин!

Качество първо с най-доброто обслужване.Всички клиенти-наши приятели.

Модерен Дизайн,100% Чисто Нов, Високо Качество!

Основен цвят: като на снимката

Новото в модата Материал: Памук

Внимание, моля: ако бебето ви е закръглен, ние ви препоръчваме да изберете по-голям размер, благодаря.Моля, моля, обърнете се към ефективното растежа на вашите деца и диаграма размери, преди покупка/търговия на сащ.Благодарим ви.

В пакета включва: 1 x тениска + 1 x панталони

Размер На Чата :

За деца на 2-3 години # preschoolers 3-5 години # средно детство 6-7 години

Има разлика в 2-3% в съответствие с ръчно измерване.

моля, проверете таблицата измервания, преди да купите този продукт.

1 инч = 2,54 см

Моля, обърнете внимание, че има малка разлика в цвета трябва да бъде приемливо от светлина и екрана.

\

- Доколкото доставка дума, подробностите се потопена извън в 1-2 работни дни ( главно 1 работен ден), с изключение на неделя и на празник.

- Ако сте в Съединените Щати,стоката ще бъде доставена пратката първи клас в Америка поща около 8-15 работни дни от отслеживающим номер обикновено, в зависимост от времето,митници, празник, пространство и така нататък.

- Ние ще изпратим за да се потвърди paypal и eBay адреси от съображения за сигурност.Моля, уверете се, че вашият paypal и eBay адрес е правилен, когато предлагате, цената на нашия продукт.

- Всички детайли се потопена извън с проследяване на номер независимо от това колко харчите.Ние прекарваме малко повече, така че нашите клиенти са доволни.(Ако го искате, тогава вие може да попитате за него, след като ние ще изпратим на него.)

-В Европа или в други страни, област, това ще отнеме повече дни на път.Моля, обърнете внимание на това.Във всеки случай, с отслеживающим номер.

- Ние предлагаме комбинирана доставка с отстъпка за доставка. (с изключение на точки "за продажбите" )

- Ние приемаме стоките изцяло.

- Paypal е единственият общоприет начин на плащане в момента. (безопасността е на първо място)

- Плащането трябва да бъде не по-рано от 7 дни след края на търга.Ако не, Моля, кажете ни.

- Ако имате проблеми с плащане чрез Paypal, моля, свържете се директно с Paypal за помощ.

- Ако информация за доставката не е актуализирана в продължение на много дни, моля, свържете се с нас и ние ще проверим за вас.

- Ако стоката ще бъде загубен в края на краищата, ние ще следваме своя избор, за да изпрати още един, или да върне парите.

- Ако стоката е напълно разбит не от купувачите, се следват избора на купувачите, отново да изпрати друг или да върне парите.

- Възстановявания трябва да бъдат направени в рамките на 30 дни от датата на получаване от купувача на стоката, купувачът плаща обратна доставка.

Етикети: есента набор от момчета, момче лятна детски дрехи o 6 месеца, комплект тигър момче, принц момче набор от, набор от футболен момче, Франция момче набор от, бебешки момчета момичета летни дрехи, baby boy дизайнерски летни дрехи, бащата на детето лятна подходящо облекло, разпродажба на летни дрехи за деца и момчета

Тип На Затваряне Пуловер
Стил Модни модели
Материал Памук
Стил Ръкави Редовен
търговска марка Эммабаби
Дължина ръкав(см) Кратък
Пол МОМЧЕТА
Вид На Модела Геометрична
Яка О-Образно Деколте
Тип Елемент Комплекти
Отдел Име Деца
Форма Подходящ е вярно по размер, вземи си нормален размер
Произход CN(произход)

Напишете отзив

2016 Нова мода деца момчета дрехи, определени 2-7Т момчета детски летни дрехи, определени с къс ръкав потник+панталон съоръжения

2016 Нова мода деца момчета дрехи, определени 2-7Т момчета детски летни дрехи, определени с къс ръкав потник+панталон съоръжения

Описание Описание: Най-Новите Модни Детски Дрехи За Малки Деца !!Здравейте!Добре дошли в нашия магазин! Качество първо с най-доброто обслужване.Всички клиенти-наши приятели. Модерен Дизайн,100% Чисто Нов, Високо Качество! Основен

Свързани продукти