Безплатна доставка за 6.8"ASUS Zenfone 3 Ultra ZU680KL сензорен екран дигитайзер стъкло LCD дисплей в събирането + инструменти

Нов

88.49лв.

В наличност

. Проверка на качеството: всички части на изпитани с специални аппаратурами или главни дъски преди доставката, за да се осигури работа.

Опаковка: всички резервни части таблет/ телефон опаковани в анти-торби, а след това се поставят в пузырчатый чанта или малка кутия, за да се гарантира сигурността при транспортирането.

. В стопанства, за да се осигури бърза доставка.

. Всички продукти са в добро състояние

Ще споделя с вас и да обновим най-новата информация за запчастях за ремонт на таблети и мобилни телефони

пакетът включва:

1 x сензорен екран digitizer + LCD дисплей

Качество и гаранция:

Първо, имаме дънна платка с всички популярни телефони и всичко свързано с оборудване за изпитване и проверка на тяхното добро качество, защото ние знаем, че ако му се зле, това ще бъде нашата проблем.

Ние предлагаме гаранция за всички детайли, които продаваме.Дотогава, докато не бъде повредена или счупена вас, ние ще ви предложим безплатен обмен.

Опаковка:

Ние обикновено пакетираме нашите продукти противостатическими торби, торби мехур, кутии с добро качество.И ние обещаваме да ви тук, Ако го получите лошо поради лошо пакет, това ще бъде 100% от нашата отговорност, и ние ще се погрижим за това.И тъй като тя се оказа за нашата репонсибилиты, вие ще получите 100% парите обратно, или безплатна подмяна.

Доставка:

Ние се опитваме ни най-доброто, за да достави извън същия ден за обезщетение освобоженной преди 2.00 Ч. (времето на Пекин); в противен случай ние ще изпратим на следващите работни дни.Поръчки, направени в почивни или празнични дни ще бъдат изпратени в понеделник или на следващия работен ден.

Коментари

Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас.Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване.

Етикети: лепило zenfone 3, екран на дисплея на asus zenpad 10, камера asus zenfone 3 ultra zu680kl, asus zenpad 10 z300m LCD екран, цена zenfone 3, asus zenfone 3 ultra zu680kl дисплей LCD дисплей, мек zenfone 3, zenfone 3 тел, екранът на asus zenpad p00c, стъкло asus zenfone 3 ultra zu680kl

Тип LCD дисплей и сензорен екран дигитайзер
Екран > 3"
Съвместим Марка Asus
Комплект LCD дисплеи ДА
Номер На Модела За Asus Zenfone 3 Ultra ZU680KL
Състоянието На Продукта НОВО
Вид На Допир Екран Капацитивен Екран
Разделителна Способност На Дисплея 1920x1080

Напишете отзив

Безплатна доставка за 6.8

Безплатна доставка за 6.8"ASUS Zenfone 3 Ultra ZU680KL сензорен екран дигитайзер стъкло LCD дисплей в събирането + инструменти

. Проверка на качеството: всички части на изпитани с специални аппаратурами или главни дъски преди доставката, за да се осигури работа. Опаковка: всички резервни части таблет/ телефон опаковани в анти-торби, а след това се поставят в

Свързани продукти