Саудитска Арабия Висока Шия С Един Ръкав Мъниста Вечерна Рокля Abendkleider 2020 Couture Long Prom Party Dresses Robe De Soiree

Нов

421.70лв.

/ 780.92лв.

В наличност

Добре Дошли В Mr. Жу Wedding & Events Dresses Co., Оод

Ние сме професионален фабрика за производство на булчински рокли в Китай.Ние сме ангажирани в производството и износа на булчински и модни рокли вече около 10 години.Ние може да произвежда по поръчка на копие на широк асортимент от рокли, включително и стилове.

Нашата Характеристика На Фабриката:

1.отлично качество--начало плат, предназначает умения, точно измерване на & цялостна система за качествен контрол.

2.конкурентни цени-- повече количества, по-големи отстъпки.

3.Бърза доставка-доставка в рамките на 10-15 дни след пускането на поръчката.

4.високо качество-изберете тъкан в съответствие с различни рокли .

Можем също така да направите поръчка, да представят рокля, ако искате да ни изпратите снимки, търговия на Едро и топло е добре дошъл, моля, не се колебайте да се свържете с мен за повече подробности:)

Моля, напомни: поръчка е предназначена само за една част на роклята.Той не ще дойде, заедно с всички аксесоари,като например шапка,тюлевые ръкавици,було,долни поли,якета/Шал/увиване и т.н.Ако пощата е в Бразилия, моля, уведомете ни приемник CPF в полето за съобщения, без него ние не можем да изпратите рокля, благодаря ви за вашето разбиране.

Завършен по поръчка поддръжка Ако искате да поръчате изработен по поръчка на размер,моля, попълнете формата по-долу и ни предлагат, когато правите поръчка.Благодарим ви! 1. бюст: см/ 2 инча. талия: см/ 3 инча. бедрата: см/ 4 инча. кухината на пода с ток: см/ 5 инча. естествена Височина: см/ 6 инча. Рокля цвят( Моля, изберете цвят номер от нашата цветова диаграма): цвят номер # 7. Дата на износване: 8.друго изискване:

Забележка : моля, имайте в предвид, че снимката може леко да се различават от действителния елемент от гледна точка на цвят се дължи на осветление по време на снимки, на езика или на цветовата температура и т.н.

Тъй като компютърни екрани имат хроматическую аберрацию, особено между CRT-телевизори и LCD телевизори, ние не можем да гарантираме, че цветът на нашите продукти ще е точно същият като на снимките, които виждате.

За нас

Добре дошли в Mr. Жу Wedding & Events Dresses Co., Ltd .Ние сме фабричным пряк магазин www.ravda-dom.com, специализирана по сватби и събития , облекло, обувки и аксесоарите и други широко разпространени модни стоки.

Като една от водещите компании-дизайнери рокли и сватбени рокли, в Китай, ние имаме нашите собствени професионални дизайнери и са се развили повече от 90% от продуктите, изброени в нашия магазин.Ние имаме нашите собствени професионални фотографи и модели, и ние настояваме за това, за да предложи 100% реални снимки на продукта.

Ние винаги се стремим да предоставим на клиентите си висококачествени продукти на конкурентни цени.Повечето от нашите продукти са ръчно изработени със строг процес на проверка за качество.Също така сме много силни в индивидуалните рокли и сватбени рокли.

Етикети: корсетное вечерна рокля, рокля от плат бала, бална рокля абитуриентски рокли опашката, Саудитска Арабия черни вечерни рокли, чаррос рокли вечер, корсетные рокли, Вечерни повод, майката на бална рокля, абитуриентски рокли, Кристалното рокля, хубава бална рокля, абитуриентски рокли, арабски сатенени вечерни рокли

Елемент На Модата Мъниста
Подплата/Материал Рокли Отличен плат с отлично качество с вграден бюстгальтером
Дължина Sweep Train
Доставка Бърза доставка в рамките на 10-15 дни
Деколтето Едно Рамо
Дължина На Роклята Дължина На Пода
Случай Официален Вечер
място на произход на стоките Суджоу,провинция Дзянсу,Китай(континентален)
Направени По Поръчка Размер Е на разположение, без допълнително заплащане
Номер На Модела MZ008131734
Вграден сутиен No
Стил Ръкави Едно Рамо
търговска марка Ниско ниво на шум
Влак Влак Помете
Силует Тръба / Русалка
Талия Натурални
Задната Част На Конструкцията светкавица
Тип Рокли Вечерна Рокля , Вечерна Рокля , Клуб, Рокля , Выпускное Рокля , Рокля За Коктейл
Тип Елемент Вечерни Рокли
Материал Polyester
Украса Капакът
Реалните Изображения No
Тип Тъкани Атлас
Цвят Изберете как искате от цветовата диаграма
Дължина ръкав(см) Пълен

Напишете отзив

Саудитска Арабия Висока Шия С Един Ръкав Мъниста Вечерна Рокля Abendkleider 2020 Couture Long Prom Party Dresses Robe De Soiree

Саудитска Арабия Висока Шия С Един Ръкав Мъниста Вечерна Рокля Abendkleider 2020 Couture Long Prom Party Dresses Robe De Soiree

Добре Дошли В Mr. Жу Wedding & Events Dresses Co., Оод Ние сме професионален фабрика за производство на булчински рокли в Китай.Ние сме ангажирани в производството и износа на булчински и модни рокли вече около 10 години.Ние може да произвежда по поръчка

Свързани продукти