Кормилото е от алуминиева сплав за Xiaomi Mijia M365 1S Pro електрически скутер парапет кран комплект резервни части

Нов

13.41лв.

/ 20.02лв.

В наличност

modname=ckeditor алуминиев лост за Xiaomi Mijia M365 1S ProElectric Скутер парапет кран комплект 100% чисто нов и високо качество.материал: метал размери: 41.0 cm * 2.0 см * 2.0 см приложение: подходящ за xiaomi M365 електрически скутер предпазни мерки: няма на дребно опаковки.Преход: 1 cm = 10 mm = 0.39 инча позволяват грешка 0-1 см подходяща за ръчно измерване.Моля, уверете се, че не възразявате срещу наддаване.Поради разликите между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на проекта.Благодарим ви!опаковка: 1бр волана modname=ckeditor

Детайли за доставка

1. продуктът ще бъде доставена в рамките на 3-7 дни след като заплати на купувача ще бъде потвърдено от www.ravda-dom.com.

2. вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.

3. Ние носим отговорност за митницата проблем на Китай, и на купувача, трябва да носи отговорност за митницата проблем дестинация.Приемането на себе си митническата такса е отговорност на купувача.Ние не приемаме никакви спорове по отношение на потребителски проблеми.Но ние можем да обявим всеки пакет за нашите клиенти в съответствие с техните изисквания,така че,когато пускането на всяка поръчка в нашия магазин,моля оставете съобщение, за да ни каже как да го обяви за вас, в противен случай ще направим това в съответствие с нашия опит.Ако това те прави някакъв дълг,трябва да го поеме в себе си.Моля, обърнете внимание на това!

4. ние изпращаме само на адрес, посочен от www.ravda-dom.com и купувача .моля, уверете се, че вашият адрес, пощенски код и номер на телефона са верни и валидни.

5. обикновено пратката трябва да пристигне своевременно, но понякога са необходими допълнителни дни, ако превозвачът е претърпял поради големия брой пратки.Моля, незабавно се свържете с нас за повече помощ, ако не я получите в рамките на срока.

6. нормално поръчки ще бъдат потопени през стълб Сингапур/стълб Netherland /стълб кит, EMS, DHL и UPS и т.н. (спешна нужда плаща допълнително).

7.ние не можем да си позволим такса за посочената доставка на DHL,ако клиентите избират за доставка на DHL, така че ние се надяваме, че можете да проверите, е дали вашето място отдалечена зона на DHL на уеб-страницата на DHL, и можете да го съзнателно, ако сте избрали доставка на DHL

За нас и се свържете с нас

Ние се стремим да предоставим на модерен спортен продукт.Насладете се на спорт,да обичаш себе си.Ние ги продават на безценица, но най-добре е вашето пълно удовлетворение е гарантирано!ние вярваме, че те ще ви хареса.За да получите бърз отговор и комуникация, ние ви препоръчваме да се свържете с нас по електронната поща.За получаване на друга информация, можете да се свържете с нас в работно време: от Китай местно време: 8:00 am-6:00 през TradeManager

Етикети: парапет за баня, комплект за ремонт на електрически скутер, m365 pro xiaomi, детайли xioami m365, m365 xiaomi, комплект mijia 1s, mijia xiaomi, Кадимон, газови електрически скутери, гуми xiaomi скутер 1s

Напрежение 36V
Произход CN(произход)
Номер На Модела Волан M365
Подходящ 2 за Mi 1S Pro EScooter
Тип Щипки За Скутери
Форма за електрически скутер Xiaomi M365

Напишете отзив

Кормилото е от алуминиева сплав за Xiaomi Mijia M365 1S Pro електрически скутер парапет кран комплект резервни части

Кормилото е от алуминиева сплав за Xiaomi Mijia M365 1S Pro електрически скутер парапет кран комплект резервни части

modname=ckeditor алуминиев лост за Xiaomi Mijia M365 1S ProElectric Скутер парапет кран комплект 100% чисто нов и високо качество.материал: метал размери: 41.0 cm * 2.0 см * 2.0 см приложение: подходящ за xiaomi M365 електрически скутер предпазни мерки: няма на дребно опаковки.Преход:

Свързани продукти