Пенливи черен цирконий Бял КАМЪК със сребърно покритие пръстен V0086

Нов

6.14лв.

/ 17.54лв.

В наличност

За нас

Имаме Фабрика И Реален Магазин С 2009 Година !Нашите модни бижута са модерни и уникални, и представени в тях продукт ще бъде точно същото като това, което получаваш.Ние се стремим да осигурим специална поддръжка и да постави клиента на първо място, покровителство-нашата най-голяма чест.

Начин На Доставка

Цялата продукция се доставя в рамките на 24 работни часа след получаване на плащането.Всички наши продукти се предлагат с безплатна доставка.Начин на доставка зависи от сумата на поръчката.

Правила за връщане

Ако не сте доволни от покупката си, върнете парите се издава без изискване за връщане на стоката. 30 ДНИ 100% ГАРАНЦИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПАРИ!

Коментари

Моля, оставете ни положителна оценка и рейтинг 5 звезди, ако сте доволни от нашия продукт и обслужване.

Топли Съвети

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

Ако имате някакви въпроси или съмнения, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим възможно най-скоро.Q: защо аз имам по-малко, отколкото е показано на снимката?А: ние имаме линия върху картинката, за да се покаже реален размер.Въпрос: защо цвят на камъка е малко по-различно от изображението?А: всички снимки са направени с помощта на огнища, някои от цветове на камъка, може би малко влияние.Въпрос: Какво ще се случи, ако не получа поръчката си?а: re изпращане или връщане на парите.Q: Какво ще се случи, ако получа стока е повреден?A: re изпращане или възстановяване.

Етикети: сплиттерный многопереключатель, транзистор st 13007, samsung a5 6 dispay, градските маратонки юношеските, тифани blue dreess, каталог на градския стил, размер на 10 жени се плашим, разделен тип изкуство на стената, порт USB сплитер 2

Широчина На Повърхността 10мм
Тип Елемент Пръстени
Стил Етнически
Метален Печат 925
Централен Камък Кубичен Цирконий
търговска марка Сребърен война
Тип На Метали СРЕБРО
Държава производител Хонг Конг, Китай
Глоба или мода Модни модели
Тип Инсталация Инсталиране На Клипса
Съвместимост Всичко, Което Е Съвместимо
Функция Тракер Сън
Вид На Пръстените Сватбени Комплекти
Форма\модел РАСТЕНИЕ
Качество висок
Основен Цвят Черно - Бял
Общо Тегло 3,9 g
Подарък За Мама \ Приятелка \ Жена \ Дъщеря \ Жена ...
Материал Кубичен Цирконий
Номер На Модела V0086
Пол ЖЕНИ
Случай Годеж

Напишете отзив

Пенливи черен цирконий Бял КАМЪК със сребърно покритие пръстен V0086

Пенливи черен цирконий Бял КАМЪК със сребърно покритие пръстен V0086

За нас Имаме Фабрика И Реален Магазин С 2009 Година !Нашите модни бижута са модерни и уникални, и представени в тях продукт ще бъде точно същото като това, което получаваш.Ние се стремим да осигурим специална поддръжка и да постави клиента

Свързани продукти