очарователно колие от естествен зелен нефрит 6-14 мм

Нов

12.31лв.

/ 17.59лв.

В наличност

Спецификата на продукта

Глоба или мода: мода

Стил: Модерен

Причина: Парти

Цвят: виж снимката

Производствена Зона: Пекин

Забележка

Всички стоки директна продажба фабрика, запазват парите

Ако поръчката ви е по-малко от $ 15, моля, купете си пощенски разходи, ако не, тогава ние не го изпрати.благодарим ви !

Плащане

Ние предпочитаме плащане чрез условно депозиране, и това е най-сигурният начин.

Преди извършване на плащането, моля, уверете се, че за адрес на доставка и телефон са правилни.Благодарим ви.

Доставка

Ние изпращаме на всички на нашите продукти по целия свят въздушна поща EMS/China Post.Ние ще ви изпратим стоките въздушна поща стълб кит свободно, ако не изберете други начини на доставка.Ние също така можем да предложим безплатна доставка за EMS или DHL, ако поръчката надхвърля 500 долара.Ние ще ви изпратим продукта в рамките на 3 дни след вашето плащане, безплатна доставка чрез въздушна поща стълб на кит.

Правила за връщане

1.Ако ние ще ви изпратим имейл на погрешен или дефектен продукт, моля, свържете се с нас.Ние носим отговорност за връщане или замяна.

2.Ако в продължение на 35 дни, вие не сте получили своя продукт, моля, свържете се с нас.Ние ще проверим информация за доставка.Всякакви други въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние винаги ще се радваме да ви служи.

3.Ако не сте доволни, моля, свържете се с нас.Дайте ни шанс да коригирате грешките.Ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема.Благодаря Ви за разбирането.

; color: red; font-size: 13.5 pt; mso-bidi-font-size: 12.0 pt; mso-font-kerning: 0pt; mso-bidi-font-family: "> ; color: red; font-size: 12pt; mso-font-kerning: 0pt; mso-bidi-font-family: ">>

Коментари

1 ">.Ако удовлетворяетесь с подробности и нашето обслужване, моля приемете минута, за да ни излезе положителен резултат от експозиция с 5 звезди ,ние с радост ще направим тези същото за вас.

2 .моля, свържете се с нас, преди да напусне неутрална(3 звезди) или отрицателна(1-2 звезди) обратна връзка.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши този проблем и да ви оставя щастливо настроение за пазаруване тук.Благодарим ви!

3 .За да получите по-пъргав отговор и съобщение, ние ви препоръчваме да се свържете с нас TradeManager.

Етикети: гребен гуаша, электр масаж, лицето гваш, масаж на краката сандалией, гуаша за лице, нефритови висулка, масажор на простатата, лечение на простатит, вана скраб за тяло, гуаша ти, тапет с дърворезба по нефриту

Номер На Модела 11
Тип На Метали СРЕБРО
Форма\модел КРЪГ
Размер На Кулон mm
Пол ЖЕНИ
Централен Камък Нефрит
Тип Сертификат Център за оценка на скъпоценни камъни Пекинския университет
Страничната Камък Други природни материали
Стил Класически
Тип Колиета Веригата Колиета
Моторен Тип Верига Роло
търговска марка ЦЗИНЬХУНБО
Случай Сватба

Напишете отзив

очарователно колие от естествен зелен нефрит 6-14 мм

очарователно колие от естествен зелен нефрит 6-14 мм

Спецификата на продукта Глоба или мода: мода Стил: Модерен Причина: Парти Цвят: виж снимката Производствена Зона: Пекин Забележка Всички стоки директна продажба фабрика, запазват парите Ако поръчката

Свързани продукти