Секси Хип-Хоп Short Crop Top Women Casual Solid Sleeveless Tank Summer Tops One Shoulder Vest Дамски Нова Тънка Облекло

Нов

9.59лв.

/ 15.71лв.

В наличност

Въведение В Експлоатация

Търговия на едро: нашата фабрика има много стъбло, можете да се отпуснете разбира се за да направите поръчка, поръчки и можем да ви предоставят по-благоприятни търговия на едро цени.За някои страни, ние предлагаме бърз метод за перевозкы на пратката, ние ще се свържем, за да знаете специфична страната перевозкы на пратката.

Drop shipping : ние няма да бъдем поставени в опаковки никакви фактури, QR кодове, рекламни или лого магазини.Ние ще изпратим на стоки в рамките на 48 часа.За някои страни, ние предлагаме бърз метод за перевозкы на пратката, ние ще се свържем, за да знаете специфична страната перевозкы на пратката.

Обгръщащ вземане на поръчка: ние подкрепяме направени по поръчка на опаковката, няма изискване за броя на поръчката или количеството на поръчката, цената на всяка е изработен по поръчка на опаковки за $ 0.8.

Важно : на целия продукт е направен именно с нашата фабрика.Отлично качество и грузите го бързо.Ако ви е интересна нашата директна доставка.Не се съмнявайте.Разумно ще бъде да се обърнете към нас.

Начин на ПЛАЩАНЕ:

1. www.ravda-dom.com поддържа дебитни карти Visa , Boleto , MasterCard , Maestro, Western Union , Web money , QIWI и банков превод чрез банките.

2. Ако все още имате някакви въпроси относно плащането , не се колебайте да се свържете с нас.

ДОСТАВКА:

1. Ние ще ви изпратим продукта в рамките на 3 дни след плащане.

2. обикновено необходимостта перевозкы на пратката деталя 7-35 дни .Но всички страни са различни .Моля, свържете се с нас .

3. Ако продуктът не пристига до вас в рамките на обещаното време ,ние ще ви върнем всички пари.

4. Ако искате да получите детайл възможно най-скоро, моля свържете се с нас, за да плащат допълнително превоз ние можем да ви предложим следните по-бързи и по-евтини начини перевозкы на пратката : UPS ,DHL, Fedex , TNT , DEPX ,EMS,чрез тези начини , можете да получите детайл в рамките на около 7-10 работни дни.

Етикети: тренировъчен жилетка, дамски дрехи курва, реколта дрехи за жени, къса горна жена, Нагоре, ками топ, иконата дрехи Дамски, съкратен топ жени, най-добрите жени, гд " дамски дрехи

Тип Тъкани Сукно
Дължината На Дрехата Кратък
Номер На Модела BS0135
Украса НЯМА
Вид На Модела Твърд
Материал Памук
търговска марка MOCPRODP
Възраст Възраст 18-35 Години
Тип Върхове Тениски
Стил Ежедневни обувки

Напишете отзив

Секси Хип-Хоп Short Crop Top Women Casual Solid Sleeveless Tank Summer Tops One Shoulder Vest Дамски Нова Тънка Облекло

Секси Хип-Хоп Short Crop Top Women Casual Solid Sleeveless Tank Summer Tops One Shoulder Vest Дамски Нова Тънка Облекло

Въведение В Експлоатация Търговия на едро: нашата фабрика има много стъбло, можете да се отпуснете разбира се за да направите поръчка, поръчки и можем да ви предоставят по-благоприятни търговия на едро цени.За някои страни, ние предлагаме

Свързани продукти