2 елемента за MITSUBISHI ASX 2013 2016 Led задна броня рефлектор на светлината шофиране спирачка задна светлина

Нов

22.39лв.

/ 45.69лв.

В наличност

2 елемента за MITSUBISHI ASX 2013 2014 2015 2016 Led задна броня рефлектор на светлината шофиране спирачка задна светлина

Спецификация

Състояние: 100% Чисто Нов Материал: ABS, LED Цвят На Корпуса: Черен + Червен По-Светъл Цвят: Червен Работно напрежение: DC 12V Номинален Входящ Ток:

Съдържание на пакета

ЗА MITSUBISHI ASX 2013-2016

Функция

Две Функции : Далечен Бой Светлина + Стоп Светлина

Характеристика

1. высокомарочная & висока интензивност на 2. Висока ефективност & икономия на енергия 3. Липсата на замърсяване, шум и електронно взаимодействие 4. водоустойчивый и устойчив на удари 5. корозионна устойчивост и дълъг експлоатационен живот 6. лека и лесна за инсталация

Пакета е включен

1 Задайте фарове (за L/R).И всички необходими кабели.

Търговия на едро и dropshipping от добре дошли

Ние вече много години се занимаваме с изследвания на автомобилни led лампи.Ние разполагаме със собствена фабрика.Ние можем да персонализирате всички видове автомобилни светлини за вас.Моля, свържете се с нас, ако имате нужда от него.За дропшиппинг,ние бяхме в състояние да изпраща стоки до вашите клиенти наведнъж и не излезе информация за нас.

Поръчка И Доставка

Всички детайли ще бъдат изпратени в рамките на 1~2 РАБОТНИ дни, след получаване на плащането.Стоки се изпращат от Китай с помощта на въздушна поща, достигнат на повечето страни в рамките на 15-25 работни дни.Срокът на доставка зависи от дестинацията и други фактори,той може да отнеме до 30 работни дни.Ние не носим отговорност за данък вашата страна.

гаранция за качество

Ние доставяме 12-месечна гаранция на всички наши продукти.Ако не сте доволни, когато получите стоката си, моля, върнете го с пакет origianl в рамките на 7 дни за подмяна или връщане на парите.Моля, свържете се с мен, преди да го върне.Ако детайл неполноценн на 30 дни, ние ще изпратим вас замяна без допълнително заряжателя, или ще ви предложим възвръщаемост след като получим личност детайл.Ако продуктът е дефектен в рамките на 30 дни,вие все пак можете да го изпратите обратно към нас.Ние ще ви изпратим нов, след получаване на дефектните стоки.Но трябва да платите допълнителна такса за доставка.

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

Q: период от време limit отива завърши, но аз все още не съм се парцеллу, какво трябва да направя?А: можете просто да оставите коментар рамките на поръчката, и да ни помолите да добавите още няколко дни.www.ravda-dom.coms няма да се откажа плащане, докато пратката не ще дойде към края си и някой не се подпише един парцел.Всъщност, вие не трябва да се грижи за време limite Q: все още не е пристигнал в рамките на 28 дни.Какво да правя?Аз съм от Бразилия.Отговор: доставката е в Бразилия,Италия и някои страни на Южна Америка може да отнеме много време.Ако не получите пратката в рамките на 60 дни или 30 дни, вашата пратка не ще бъде преместена, моля, изпратете ни съобщение.

Етикети: устройството ford kuga 2019, huntsman mitsubishi led, голф клуб, hyundai santa fe, экспедиционная фирма, за Галанта, asx, 39 bmw, 2019 2020 rav4, стикер страна чужеземца

Напрежение 12V
Модел На Mitsubishi asx
ASX-година 2014
Името На Модела JHRB-39
Диаметъра На Продукта 3inch
Сертифициране На Входящи Тестове ce
Съдържание на пакета За Mitsubishi ASX 2013 2014 2015 2016
Тегло Деталя 0.5kg
Гаранция 2 години
За Марки/Модели Превозни Средства Mitsubishi
Вид На Материала Високо качество ABS+LED
специални характеристики Водоустойчив
търговска марка о ' Кей!
Сертификати CE/RoHS
Функция Бой Светлина + Спирачна Фенер
Тип Елемент Задна Светлина В Събирането На

Напишете отзив

2 елемента за MITSUBISHI ASX 2013 2016 Led задна броня рефлектор на светлината шофиране спирачка задна светлина

2 елемента за MITSUBISHI ASX 2013 2016 Led задна броня рефлектор на светлината шофиране спирачка задна светлина

2 елемента за MITSUBISHI ASX 2013 2014 2015 2016 Led задна броня рефлектор на светлината шофиране спирачка задна светлина Спецификация Състояние: 100% Чисто Нов Материал: ABS, LED Цвят На Корпуса: Черен + Червен По-Светъл Цвят: Червен Работно напрежение:

Свързани продукти