разблокированная висок клас дънна платка Logicboard за Samsung Galaxy A7 A7000 A700F A700FD дънна платка с пълни чипове

Нов

17.60лв.

В наличност

Скъпи приятели, Моля, да обърнете внимание на нашите важни съвети!

1. Дънната платка е 100% оригинален и разблокированной,може да бъде подходящ за всяка версия в страната,можете да направите своята поръчка със 100% гаранция.

2. Ако искате да поставите поръчки bluk,моля,свържете се с нас и поискайте кавички, ние ще ви дадем най-добрите цени whoelsale.

3.Вие трябва по-добре да изберете DHL/EMS express за доставка,дънна платка може да бъде изпратена ви с безопасността и по-бързо.

4. Ако вие не знаете как да инсталирате такса, моля, обърнете се за помощ към професионалното човек, благодаря ти!

5.Do не обновявайте го от себе си!Ако наистина искате да актуализирате телефона,може ли да ми кажете коя версия ви е нужна, и ние ще ви помогнем да го ъпгрейд.

Дисплей На Продукта

Плащане и доставка:

1.ние приемаме плащания чрез www.ravda-dom.com НАБИРАТЕЛНИ.

2.плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни след подаване на поръчката.

3.Ако не можете да проверите веднага след приключването на търга,моля, изчакайте няколко минути и повторете плащания трябва да бъдат завършени в рамките на 3 дни.

4.100% от всички доставени продукти са тествани преди да изпратите, и ние гарантираме, че всички наши продукти, които ще получите, ще работят в пълен ред.

Превоз на:

1.в момента ние изпращаме стоки по целия свят.С изключение на APO/FPO, които използват доверени трети страни куриерска служба.

2.колко време ми е необходимо, за да се получи поръчки?

Времето, необходимо за получаване на вашата поръчка зависи от 2 фактора:на избрания от вас начин на доставка и период на изпълнение на поръчката.Моля, обърнете внимание, че ние правим всичко възможно, за да се уверите, че ще получите поръчката си своевременно.По-долу са на изчислената времева рамка.

3.начин на доставка

По-долу са нашите партньорски логистични компании и на изчислената времева рамка.Пътуване във времето варира в зависимост от това, къде се намирате.

Начин На Доставка

Очаквано Време

DHL

3~7 дни

FEDEX

3~7 дни

UPS

3~7 дни

ЕМС

8~12 дни

www.ravda-dom.com Стандартна Доставка

20~45 дни

www.ravda-dom.com Премия Доставка

10~25 дни

Гаранция:

1. продукти самото высокомарочного,така че ако не сте доволни от деталем, тогава вие, закупени, моля контактируете нашия екип за обслужване на клиенти .Възможно най-скоро.Ние можем да ви помогнем с каквото връщането и возмещениями, основани върху състоянието на стоката.

2.ако стоките, които сте получили не е така, както е описано.Моля, уведомете ни, и изпрати обратно в рамките на 3 дни за връщане на парите.Ние ще възстановим парите си в рамките на една седмица от датата на получаване на върнатия продукт.

3.Ние предлагаме гаранция 3 месеца за място от нашите продукти.Всички стоки трябва да бъдат върнати в първоначалното им състояние

Етикети: дънна платка samsung a40, нещо a700fd, jc-сензор, дънна платка за чест, дънна платка A20 samsung, дънна платка забележка 4, дънна платка samsumg a7, дъска a50, дънна платка galaxy duos s7, дънна платка samsung galaxy a50

Оригинално Място Шенжен Гуандун, Китай(континентален)
QC Пълен QC изпитани
Ситуацията С Продукта В наличност
Номер На Модела За Samsung Galaxy A7 A7000 A700F A700FD
Честотен Обхват За Samsung Galaxy A7 A7000 A700F A700FD
Съвместим Марка Samsung
Статус Демонтаж и отключване
Качество 100% отключена
Система Android
търговска марка TDHHX
Тип Вътрешен

Напишете отзив

разблокированная висок клас дънна платка Logicboard за Samsung Galaxy A7 A7000 A700F A700FD дънна платка с пълни чипове

разблокированная висок клас дънна платка Logicboard за Samsung Galaxy A7 A7000 A700F A700FD дънна платка с пълни чипове

Скъпи приятели, Моля, да обърнете внимание на нашите важни съвети! 1. Дънната платка е 100% оригинален и разблокированной,може да бъде подходящ за всяка версия в страната,можете да направите своята поръчка със 100% гаранция. 2. Ако искате

Свързани продукти