Keshangjia високо качество високи токчета змия печат Дамски обувки Шило 12 см петата височина сватба секси жени помпи

Нов

89.61лв.

В наличност

ОПИСАНИЕ

Всички наши продукти са предназначени за реални снимки, на това, което виждате и което вие ще получите.За обувки, някои от тях размера има в наличност, някои още не, ако не на разположение, да направи път, може би трябва да 5-10 дни или повече,така че ако имате нужда от обувки на нужда това е по-добре да потвърди размера на мен, на първо място, ние не приемаме да бърза поръчка, благодаря.Приятели мои, моля първо вижте нашите таблица с размери, преди вие ще поставите поръчката.

Ние искрено се надяваме, че ще можете да си купите обувки, които са напълно подходящи.

УДОВЛЕТВОРЕНОСТ НА КЛИЕНТА

Моля, незабавно се свържете с нас, ако имате някакви въпроси или притеснения преди или след извършване на покупката.Ние неуморно се стремим към това, да сте останали доволни на 100%.

ПЛАЩАНЕ

Има много начини за плащане са на разположение на сайта www.ravda-dom.com например, кредитни карти, банкови преводи в реално време и офлайн плащания (банков превод и Western Union).Можете да изберете най-удобния за вас метод.За да защитите вашите интереси, плащането ще бъде временно остават www.ravda-dom.com и не се предава от нас, докато не получите поръчката си и не бъдете доволни от тях.

ДОСТАВКА

1. Цена на доставка: Доставка и плащането е в раздела на страницата с подробности за продукта, и вие ще видите детайли за доставка.Можете да изчислите цената на доставката, като въведете необходимата информация.

2. Време за пътуване: транзитно време варира в зависимост от различни методи на доставка.

3. Времето за обработка на стоката: време за обработка на конкретна поръчка зависи от вида на продукта и състоянието на запасите.Главно, време за обработка

може да бъде от 3 до 15 работни дни.

ПРАВИЛА ЗА ВРЪЩАНЕ

Ако искате да обменят получените стоки, трябва да се свържете с нас в рамките на 3 дни от момента на получаване на поръчката.И ще трябва да заплати допълнителни разходи за доставка и върнати стоки, трябва да се съхраняват в първоначалното им състояние.

КОМЕНТАРИ

Тъй като вашето мнение е много важно за развитието на нашия бизнес, ние искрено желание да оставите положителен коментар, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.Това ще ви отнеме само минута.Благодарим ви!

Етикети: 12 см, 12 см стръв, черни токчета от 12 см, дамски обувки vas, Ток 12 cm, дамски обувки popigist, лилаво 12 см токчета, дамски обувки ning, колирфул 12 см токчета, 12 см

Тип Помпа Основни модели
Горния Материал PU
Тип На Затваряне Slip-On
Височина На Платформата 0-3см
Тип Елемент Помпи
Вид На Шипове Тънки Токчета
Номер На Модела j190201-03
Случай Парти
Материал На Подметката На Дъвка
Материал На Подметката ЕВА
Форма Подходящ е вярно по размер, вземи си нормален размер
търговска марка NoEnName_Null
Стил Модни модели
Пол ЖЕНИ
Форма На Носа Остър Чорап
Сезон Пролет/Есен
Елемент На Модата Дребния
С Платформи ДА
Петата Височина Супер висок (8 см-нагоре)
is_handmade ДА
Обърната Материал PU

Напишете отзив

Keshangjia високо качество високи токчета змия печат Дамски обувки Шило 12 см петата височина сватба секси жени помпи

Keshangjia високо качество високи токчета змия печат Дамски обувки Шило 12 см петата височина сватба секси жени помпи

ОПИСАНИЕ Всички наши продукти са предназначени за реални снимки, на това, което виждате и което вие ще получите.За обувки, някои от тях размера има в наличност, някои още не, ако не на разположение, да направи път, може би трябва да 5-10

Свързани продукти