Най-високата планинска верига на земята смешни онази t shirt homme white ежедневни тениска с къс ръкав за мъже

Нов

12.37лв.

/ 25.25лв.

В наличност

Скъпи приятели, добре дошли прочетете първо моля

1. нашите тениски азиатския размер .Моля, обърнете се към графиката размер, за да потвърдите размера си .

2. вярно описва опциите на продукта

3. всички тениски печат прехвърляне на сублимация,без лепило, без трескать, никога не падат след измиване.

4. Винаги можете да се свържете с мен по всяко време.

5. капка правилата за доставка в долната част на страницата.

1. Скъпи приятели, на клиентите Си по целия свят, така че, моля, разгледайте време на транспортиране в друга страна .ако искате по-бързо да изберете по-бърз начин за доставка можете да се свържете с мен, за да потвърди това, кой начин на доставка е най-добрият начин.

и това е транснационално транспорт.Чрез много голям брой преводи и 2-3 митнически проверки, като правило, връщане на времето е ограничено на 60 дни(Бразилия 90 дни).Ако се случва политическа или природна катастрофа (стачка, тайфун), това може да бъде и подновяване.

2. Ако не разполагате с никаква искане, тогава ще обявим сумата за таможням честно.

3. тениски-това е азиатски размер,моля , разгледайте различен размер в различни страни, размерът на САЩ обикновено се нуждаят от един размер нагоре, размер на Европа обикновено се нуждаят от 1-2 размер нагоре .ние всички сме на продавача, по-голям размер е по-добре, отколкото малък размер.

4. моля, проверете адреса на клиента си още веднъж, след като направите поръчката.Аз не нося отговорност за върнати стоки, поради непълен или погрешен адрес.

5. оставете съобщение, за да ме информират, че това е поръчка дропшиппинга.!!!!

6. Sweden post обяви, че от 1 март 2018 г. шведската митническо ще събира ДДС от всички стоки за електронна търговия, която не е членка на ЕС (включително на електронна поща), на получателя (шведската ставка на данък ДДС е 25% от стойността на декларация), и не прави разлика между цената на стоките.Освен това, ако цената е по-малко от 150 евро, получателят трябва да плати още 7,5 евро за обслужване на шведската поща.Ако стойността надхвърля 150 евро, получателят трябва да заплати такса за услуга в размер на 12,5 евро в Швеция post.

Препоръчва се потвърди тарифа на своите клиенти .Аз не нося отговорност за върнати стоки, поради факта, че купувачът отказва да плащат митнически такси.

7. аз вярвам, че ние можем да оставя нещо добро послание.

Етикети: лавров, альпинстар, 24000 об / мин, Тимъти, къси дълги корейски жени, бургерная магазин, шубужи, 22 кВт, реггетон тениска, тениска metalica

Яка О-Образно Деколте
Дължина ръкав(см) Кратък
Продажба на пакетите No
търговска марка ПАНИКОРН
Тип Върхове Тениски
Затворен No
Материал Модален
Стил Ръкави Кратък
Стил Ежедневни обувки
Тип Тъкани Сукно
Пол МЪЖ
Вид На Модела С щампи
Тип Елемент Надмощие

Напишете отзив

Най-високата планинска верига на земята смешни онази t shirt homme white ежедневни тениска с къс ръкав за мъже

Най-високата планинска верига на земята смешни онази t shirt homme white ежедневни тениска с къс ръкав за мъже

Скъпи приятели, добре дошли прочетете първо моля 1. нашите тениски азиатския размер .Моля, обърнете се към графиката размер, за да потвърдите размера си . 2. вярно описва опциите на продукта 3. всички тениски печат прехвърляне

Свързани продукти