Реколта Турция Дантела Бална Рокля Сватбена Рокля 2021 С Рамо Принцеса Ливан Илюзия Бижу На Врата Арабска Булка, Сватбената Рокля Рокля

Нов

215.07лв.

/ 268.84лв.

В наличност

Добре Дошли В Моето Сватбена Рокля

1. OEM е достъпен, бърз достъп купувачи са като

2. Поверителна Плащане Чрез Ескроу Онлайн

3. Липсата На Минимално Количество На Поръчката

4. Когато правите резервация поръчка, ако не в нормален размер, моля напишете размера на подробности ясен.ако сте нормален размер, тогава вижте нашата диаграма размер, ние правим рокля размер консултирате нашата диаграма размер.

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ:

1. Имам нужда от друг цвят и подгонянный размер, но не мога да го изберете, когато правя поръчка от този ред, какво трябва да направя?

Нашия размер и цвят са свободни .Можете да поставите този поръчката по свое желание.Ние ще направим рокля според вашия нов пост.

2. Мога ли да направите някои промени в първоначално дизайн или мога да си фабрика направя моя собствена конструкция?

Абсолютно нормално !Моля, свържете се с нас преди да поръчате.

3.Мога ли да изберете друг цвят и индивидуален размер?

Разбира се ,моля, обърнете се към детайлите по-долу.

4. спешна, или на спешна поръчка

Ние също приемаме спешна поръчка .моля, свържете се с нас преди да поръчате,за да потвърди датата и да се допълни, съответно, благодаря.

5.митнически такси

В повечето случаи, понякога и в някои страни от митническия служител, може да бъде строг.ние не носим отговорност за всякакви митнически такси, моля, проверете митническата политика на собствения си място.

Бележки:

1. като честен продавач, Ние гарантираме, че рокля ще бъде на 90% -95% по същия, като на оригиналния образ .Ако искате на 100% абсолютно същото, моля, извинете ме.Ние не можем да гарантираме, така че, моля, не пускайте поръчка, ако все още настоявате на 100% прилика.Благодарим ви за разбирането.

2. сватбена рокля не включва никакви принадлежности, като воал, ръкавици, долната пола вътре и така нататък.Наддаване отиват само за една рокля!Ако имате нужда от аксесоари, моля, свържете се с нас!

3. Ние ви предлагаме да изберете шнуровку, която е по-подходящ за регулиране на размера, за да отговарят по-добре на вашето тяло.

4. Рокля може да се направи в изготвянето на поръчка в размер, цвят, дизайн.Ние силно препоръчваме да се намери професионален шивач, който ще бъде и отчитането на бюджета за вас дрехи, внимателно следвайки препоръките по индивидуални измервания, преди да си купите рокля онлайн.

5. няма готови рокля.Всички рокли трябва да шия по поръчка!Целият интериор на процеса на поръчка(от датата на получаване от нас на Вашето плащане и измерване) ще отнеме 8-15 работни дни (с изключение на спешни поръчки) .

6. Преди пускането на поръчката, моля , прочетете внимателно всички наши обяви, Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Етикети: арабското сватбена рокля, златното сватбена рокля Турция, рокля вечерна Ливан, знаме на Ливан, кратко сватбена рокля от 2021 г., сватбена рокля Турция, сватба в Турция, сиво расо мантъл, рокля от турски халат, мост палисандър

Украса Пайети
Тип Елемент Сватбени Рокли
Реалните Изображения ДА
Стил Ръкави С спущенным рамо
Номер На Модела Сим-1228-30
Деколтето лъжичка
Дължина ръкав(см) Без ръкави
Плат, Булчински Рокли Тюл/Окото
Елемент На Модата Реколта
Вграден сутиен ДА
Талия Натурални
търговска марка тароандеддо
Произход CN(произход)
място на произход на стоките CN
Влак Дворцовият Влак
Задната Част На Конструкцията светкавица
Силует Бална Рокля
За Бременни Жени ДА
Дължина На Роклята Дължина На Пода

Напишете отзив

Реколта Турция Дантела Бална Рокля Сватбена Рокля 2021 С Рамо Принцеса Ливан Илюзия Бижу На Врата Арабска Булка, Сватбената Рокля Рокля

Реколта Турция Дантела Бална Рокля Сватбена Рокля 2021 С Рамо Принцеса Ливан Илюзия Бижу На Врата Арабска Булка, Сватбената Рокля Рокля

Добре Дошли В Моето Сватбена Рокля 1. OEM е достъпен, бърз достъп купувачи са като 2. Поверителна Плащане Чрез Ескроу Онлайн 3. Липсата На Минимално Количество На Поръчката 4. Когато правите резервация поръчка, ако не в нормален

Свързани продукти