10 бр. / много е сладък мечка мотив за коригиране на кристал мечка на топлопреминаване мотив за облекло DIY аксесоари за декорация (ss-4071)

Нов

14.59лв.

/ 18.24лв.

В наличност

Особености: изцяло нов и добро качество на добър продукт.

Технически характеристики:

Размер: 10x12cm .

Моля, обърнете внимание:

(1) поради превоз дълго време, понякога малки кристали двинут, така че ние прикрепим някои кристали за промяна.След като получите продукт с това условие, можете лесно да го промените.

(2)в резултат на светлината снимки на истинския цвят на елемента ще се различават малко от снимките.

БЕЛЕЖКА:

Доставка

1. подробности ще бъдат потопени в рамките на 3-5 работни дни след вашата компенсация.

2. ние ще изпратим на вашия продукт въз основа на адреса на депозиране, така че се уверете, че той е правилния.Ако поради неправилно адрес, ние не обременяем себе си отговорност.

3. нормално, той приема 25-60 работни дни за пристигането на въздушна поща на Китай.

4. Понякога, поради лоши атмосферни условия или празна загуба на време за митническо оформяне.моля, търпеливо чакайте, докато не получите стоката си навреме.Ако не получавате детайл , ад ще се свърже ние, и след това ние ще ви помогнем да го открие.

Правила за връщане

Само дефектен продукт ще бъде предложен замяна или възстановяване.

Дефектните стоки трябва да бъде върнат в рамките на 30 дни от датата на подаване на поръчката.

За обработката На възстановяване може да отнеме до 7 работни дни след като получим вашата стока.Купувачът носи отговорност за всички допълнителни такси за доставка.

Коментари

1. Моля, потвърдете получаването на продукта, след като сте ги получили.

2.Ние не приемаме неутрална или лоша обратна връзка, ако имате някакви въпроси,моля, свържете се с мен на първо място, ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши проблема добре.

3. Ако имате някакви въпроси относно продуктите, които сте получили, моля, свържете се с нас навреме, и ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да реши проблема и да ви направи доволни.

4. моля, дайте ни положителна оценка.

Благодаря, че ни отделихте ми време!Добре дошли на гостите отново!

Етикети: светещи ленти каучук, рокля-слип с пайети, светодиоди 410 Нм 3 W, светодиоди на арматурното табло 5d, тънката рокля с пайети, златни часовници ledise, Дамски риза дълга, социални мъжки колани, светодиоди 3 samsung tv

Стил flatback
Воспользуйся Чанти
Форма КРЪГ
търговска марка ГАНСЯ
Вид На Кристали Мотив Кристали
Вид На Продукта Кристали
Материал Акрил
Номер На Модела ss-4071

Напишете отзив

10 бр. / много е сладък мечка мотив за коригиране на кристал мечка на топлопреминаване мотив за облекло DIY аксесоари за декорация (ss-4071)

10 бр. / много е сладък мечка мотив за коригиране на кристал мечка на топлопреминаване мотив за облекло DIY аксесоари за декорация (ss-4071)

Особености: изцяло нов и добро качество на добър продукт. Технически характеристики: Размер: 10x12cm . Моля, обърнете внимание: (1) поради превоз дълго време, понякога малки кристали двинут, така че ние прикрепим някои кристали

Свързани продукти