Тиково Дърво Подложка За Баня, Душ На Краката Пода Е От Естествен Бамбук Нескользящий Голям

Нов

37.83лв.

/ 52.55лв.

В наличност

Ние предлагаме отстъпка за голям брой стоки.Добре дошли, за да се свържете с нас!

Тиково Дърво Подложка За Баня, Душ На Краката Пода Е От Естествен Бамбук Нескользящий Голям

Препоръчително е да се ползват външен душ, вана, спа център, хидромасажна вана, тоалетна, мивка, вход.Не се препоръчва за вътрешна употреба в бани, душ кабини и т.н., бамбукови постелки за пода може да ви донесе най-доброто качество и стойност!

100% натурален и екологично чист бамбук-насладете се на спа-като опит.Естествено устойчив на мухъл-бамбукът е една от малкото естествени материали с анти-плесен или анти-плесневыми свойства.

Дизайн на въздушния поток-позволява отводняване и циркулация на въздуха.

Нескользящие подложки-нескользящие подложки са включени под подложки, за да се сведе до минимум преместването.

Обобщение на дизайн за съхранение ви дава възможност да съхранявате подложки лесно и ефективно, колкото е необходимо.

Цвят: дървени цвят

Материал: Бамбук

Размер:40x60cm/50x70cm

Съдържание На Опаковката:

1 * Баня Бамбуков Килим На Пода

Само посоченото съдържание на пакета, както и други продукти, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на елемент от картината е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1-3 виж

За нас

Ние предлагаме добър продукт, с най-добрата цена,ние подкрепяме едро/поръчка за доставка на падане

1. за поръчки за доставка на падане, моля забележете"поръчка дропшиппинг" ние определяме го приоритет.

2. за поръчки на едро/доставка на падане, ако имате някакви идеи за цена или пакет,моля свържете се с нас предварително,ние ще Ви най-доброто обслужване, за да отговарят на вашите изисквания.

За Плащане

Ако се сблъскате с някакъв проблем при плащане, моля, свържете се с Центъра за обслужване на клиенти www.ravda-dom.com, да се обърнат за помощ:

За Предоставяне На

1.ние ще изпратим на поръчки възможно най-скоро в рамките на 2-5 дни(с изключение на почивните дни и на националните празници), след като вашето плащане ще приключи нормално.

2.моля, напишете пълния си адрес за доставка с валиден номер на телефон и пощенски код, особено на купувачи от Русия и Беларус, Моля, потвърдете вашето пълно име.

3. ние предлагаме и доставка на стълб и неотложни спедиция.За повечето страни пощенска доставка отнема около 25-35 работни дни, а за някои страни, като Бразилия, Перу, - повече.

Експресна доставка включва DHL, EMS, www.ravda-dom.com Premium Доставка и специални линии, като Aramex.Това отнема около 7 дни.(Това ще бъде забавянето,ако вашата страна ще се сблъска с някакъв проблем,стачка на работниците, проблем на времето и така нататък.)

Етикети: търговски постелки за баня, бамбуков килим за баня, бамбуков килим, занаятчийско дърво, моторна лодка ЛИК, пол огради, бамбук баня, антипылевой молитвен мат, мат суши, лик

Произход CN(произход)

Напишете отзив

Тиково Дърво Подложка За Баня, Душ На Краката Пода Е От Естествен Бамбук Нескользящий Голям

Тиково Дърво Подложка За Баня, Душ На Краката Пода Е От Естествен Бамбук Нескользящий Голям

Ние предлагаме отстъпка за голям брой стоки.Добре дошли, за да се свържете с нас! Тиково Дърво Подложка За Баня, Душ На Краката Пода Е От Естествен Бамбук Нескользящий Голям Препоръчително е да се ползват външен душ, вана, спа център,

Свързани продукти