Жълто злато покрита зелени светещи стрелки часа игли fit NH35A NH36A механизъм 7S26 Червена секунди

Нов

14.77лв.

/ 20.80лв.

В наличност

Описание: Цвят: зелен цвят Размер : 8.5mmx12.2mmx13mm ( всички измервания от центъра на отвора до края ) .Механизъм : подходящ за механизъм NH35A NH36A 7S26.Плащане: Ние приемаме 2 начин на плащане : 1>.Начини на плащане, предоставени от www.ravda-dom.com Набирателни. 2>.Доставка Пайпал: 1. Ние ще изпратим на вашия продукт в рамките на 2 дни след приключване на плащането. 2. времето за транспортиране зависи от различните начини на доставка и разстояния. 4.Моля ,обърнете внимание: 1) Срокът на доставка зависи от много фактори, ако не получите продукта за повече от 1 месец, моля, свържете се с нас, ние ще проверим и ще решим проблема. 2) цената не включва митническата такса дестинация и данъци.Ние сме единствено отговорни за митницата проблем на Китай.Обратна връзка: Вашата обратна връзка е много важно за развитието на нашия бизнес, ние искрено се надяваме, че може да отнеме 1 минута, за да оставите положителен отзив за нас, ако сте доволни от нашия продукт и обслужване.Ако имате някакви въпроси ,моля не се колебайте да се свържете с нас, преди да оставите коментар, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши за вас !Благодарим ви!Връщане: Ние можем да ви пълно възстановяване на сумата за върнатите стоки в рамките на 15 дни от момента на получаването им, Ако стоките да бъдат върнати в първоначалното им състояние.Купувачите трябва да заплатят разходите за обратна доставка.След като получите върната стока, ние веднага ще ви възстановим парите.Благодарим ви!

Етикети: часовници st1901, ремонт на коронки, ета кварцов механизъм, ръцете 7s26, docucolor 252, 2824 клонинг, часовници huayra, 4r36, часовници с червено лице, часовници част на движения

Произход CN(произход)
Тип Часовник за части
Тип Елемент Ремонтни Инструменти И Комплекти

Напишете отзив

Жълто злато покрита зелени светещи стрелки часа игли fit NH35A NH36A механизъм 7S26 Червена секунди

Жълто злато покрита зелени светещи стрелки часа игли fit NH35A NH36A механизъм 7S26 Червена секунди

Описание: Цвят: зелен цвят Размер : 8.5mmx12.2mmx13mm ( всички измервания от центъра на отвора до края ) .Механизъм : подходящ за механизъм NH35A NH36A 7S26.Плащане: Ние приемаме 2 начин на плащане : 1>.Начини на плащане, предоставени от www.ravda-dom.com Набирателни.

Свързани продукти