2x вратата на колата любезно светлина, сянка, призрак добре дошли светлина "ESTIMA" лого проектор емблема за ESTIMA

Нов

24.80лв.

/ 40.01лв.

В наличност

В пакета е включено: 2 бр LED с любезното съдействие на вратата светлина този списък е предназначен за двойки невероятни врати стъпка любезното съдействие на лазерен проектор сянката на светлините.Просто извадете старата си светлина и поставите този продукт без смяна на кабели или тренировка.

Забележка: купувачът преди да поръчате, Моля, потвърдете своя собствена оригинална вратата, независимо дали с осветление врата лампи, без функция за осветление на вратата лампи не се прилага.Благодарим ви!

Напрежение: 12V консумация на мощност: 5 W Материал: ABS+алуминиева сплав Canbus, без грешки.Инсталира се лесно, изглежда добре и утилитарно-ниска консумация на енергия.

Описание:

С напредването на технологиите на лазерния лъч е инсталиран във все по-голям и по-голям брой превозни средства.Лазерен логото на автомобила welcome light-това е нова информация.Той е изработен лазерни и оптически най-новите технологии.Особеност на много грее.Ако тя е монтирана в колата, добре дошли светлина ще се появи на земята, след като на вратата ще е отворена, собственикът получава повече уважение от автомобил марка.тази светлина е същата, както добре дошли пазачите, когато собственикът седи в колата си и затвори вратата, светлината на лого изчезва.

Щелчк-метод на инсталиране, без голям винт, липса на листа ,точно под замененными светами врати, Инсталация е толкова проста.

Моля, висок клас чип здрав, енергоспестяващ, дълъг живот

Лесна инсталация: не се изисква просверливать дупка или демонтиране на вратата на колата ,без да се счупи колата.Не трябва да пробия дупка, има щепсела и да играе.

Ако той е на колата, тогава добре дошли светлина, ще бъде излъчен на основание, след като на вратата ще бъде разкрита, само като сърдечен светлина затвори вратата, светлината на лого исчезните.

3D лазерен лъч осветена въвеждане на система

МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ:

За да се храни по-добре са работили, за да се избегнат ненужни спорове, моля, не забравяйте да кажете ни, когато направите поръчка, вие искате да купите информация за продукта:

1. Тип лампа с нажежаема жичка (или да ни модели и датата на производство на вашия автомобил)

2.Силата на

3. Цветна температура и по-светъл цвят

Споменатите по-горе информация изпълва вътре в неизвестното, ние ще бъдем скучна доставка, последиците ще бъде принесен купувачи

При това, трябва да се провери и потвърди получената информация е напълно правилно,

1. получателят трябва да попълни пълното си име.2. получаване на адрес на е пълна и вярна 3. Правилният начин на контакт и така нататък.

Изображението е само за информация, да вземат практицизм като стандарт.Серия продукти продукти точно като твоя модел на кораб, дата на продуктите приятел, не може да бъде по-малка разлика

Етикети: led логото на audi, мини проектор, резервни части за toyota estima, черно веллфайр, лого на toyota opa, потребителски лого на toyota, призрачная тениска, led toyota, GMC, led лого

Тип Елемент Осветление На Вратите На Автомобила
Тегло Деталя 0.15
Мощност 5W
За Марки/Модели Превозни Средства ТОЙОТА
търговска марка БИХАЙСКИЙ
Напрежение 12V

Напишете отзив

2x вратата на колата любезно светлина, сянка, призрак добре дошли светлина

2x вратата на колата любезно светлина, сянка, призрак добре дошли светлина "ESTIMA" лого проектор емблема за ESTIMA

В пакета е включено: 2 бр LED с любезното съдействие на вратата светлина този списък е предназначен за двойки невероятни врати стъпка любезното съдействие на лазерен проектор сянката на светлините.Просто извадете старата си светлина и поставите

Свързани продукти