1: 24 Фигура Смола Модел Kit Unassambled Unpainted / / G111

Нов

23.99лв.

В наличност

Уважаеми клиенти и приятел, ето кратко описание на продуктите ни магазин:

1、Всички продукти за продажба в магазина-това е бял филм, без цвят, се нуждаят от купувачите полиране, боядисване и монтаж.Можете да видите, че цветните изображения се използват в качеството на дисплея, за да даде

Можете цвят, за да се гарантира връзка.Моля, не забравяйте да обърнете внимание на това.Всички продукти от магазина, няма по цвят, те са части на модела.

2、Всички продукти без оригиналната опаковка, без инструкции за инсталиране, без снимки и картички. (ума купувачи, моля внимателно избирайте)

3、След като получите продукта, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас за първи път, ние ще решим проблем за Вас-моля, бъдете сигурни.

4、Ако сте доволни от нашите продукти и услуги, моля, не забравяйте да ни даде пет звезди висока оценка!Голямо благодаря!

5、аз искрено се надявам, че можете да откриете любимите си продукти от тук.Благодаря ви за покровителство.Благодаря Ви за вашето доверие и подкрепа!

Етикети: Модел 40k, небоядисана фигури от смола, 135 модел, оранжемом, колекция от модели на фигури от смола военен, средновековна смола, 124 историческа личност, Шикамару, смоляная фигура на Хекса, 1 64 смоляная фигура

Пол МОМЧЕТА
Номер На Модела 1
Тема Комплекти
Възрастова Група > 14 години
Предупреждение не може да има
Материал Смола
Мащаб 1
Тип Комплекти Катран

Напишете отзив

1: 24 Фигура Смола Модел Kit Unassambled Unpainted / / G111

1: 24 Фигура Смола Модел Kit Unassambled Unpainted / / G111

Уважаеми клиенти и приятел, ето кратко описание на продуктите ни магазин: 1、Всички продукти за продажба в магазина-това е бял филм, без цвят, се нуждаят от купувачите полиране, боядисване и монтаж.Можете да видите, че цветните изображения

Свързани продукти