Broadlink HTS2 сензор за температура и влажност на въздуха сензор USB порт кабел за зареждане на Умен дом е съвместим с RM4 Pro RM4 mini

Нов

15.84лв.

/ 31.68лв.

В наличност

РАБОТИ САМО С RM4 MINI И RM4 PRO

Ние имаме rm4 миниый в штоке, като път не е натоварен, ако трябва да rm4 миниое, ад излизат на посланието.

Аксесоар сензор BroadLink HTS2 интегрира функциите на сензор за температура и влажност на въздуха и захранващ кабел, USB.Включете го към rm4 mini и USB-адаптер, точно като обикновен USB кабел, панел за управление на RM4 mini в приложение BroadLink, той ще се покаже температурата и влажността в помещението, където е разположен датчика.Забележка: поддържа само BroadLink RM4 mini и rm4 Pro универсално дистанционно управление, той не поддържа BroadLink RM mini3, RM Pro+ или BestCon RM4C mini.

СЕНЗОР ЗА ТЕМПЕРАТУРА И ВЛАЖНОСТ НА ВЪЗДУХА

Този сензор е много специален, за разлика от традиционните, тя е вградена в USB-кабел, е много малък и красив, вие дори няма да забележите на неговото съществуване, ако не обърнете внимание на него.Но всъщност той помага да се определи температурата и влажността на въздуха в помещението и ги покажете на вашия телефон, така че можете да знаете вътрешната среда по всяко време и на всяко място.

За Изпращане

1.ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ.Ние правим спедиция в рамките на 2-15 дни след потвърждаване на плащането.

2.поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3.Ние само ще изпратим на подтверженным адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

4.услугата транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.Ние не можем да поеме никаква отговорност за всяко задържане на митницата.

5. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

6 длъжни към статута на резерва и валута печалба във времето, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

7 ние не носим отговорност за всякакви митнически такси или на данък върху импотентност.

Връщане на стока и пари

1.имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна.Изключения не се случва!

2. всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретните причини за връщане и вашият po#.

3. Ние ще ви възстановим пълната сума на печеливша залагания, след получаване на стока в първоначалния му състояние и опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари, след като купувачът и продавачът да бъдат анулирани транзакция с www.ravda-dom.com.СУМАТА ПЕЧЕЛИВШ ЗАЛОГ.Или пък можете да изберете сами за замяна.

Етикети: blitzwolf bw, За дома, сензор за температура bluethuth, къща умен, 4k go pro, broadlink rm4, broadlink rm4 pro, броадлинк, ax3 huawei, sonoff fob

Каналите За Управление На 2 канала
Номер На Модела hts2
Цвят Черен
Жироскоп НЯМА
Състояние събрание Готов за работа
Максимална Скорост НЯМА
Произход CN(произход)
източник на захранване AC100~240V,50/60 Hz
търговска марка BestCon
Консумирана Мощност 5V 1A
Тип Сензор За Температура И Влажност На Въздуха
Мащаб 1
Характеристики Показва

Напишете отзив

Broadlink HTS2 сензор за температура и влажност на въздуха сензор USB порт кабел за зареждане на Умен дом е съвместим с RM4 Pro RM4 mini

Broadlink HTS2 сензор за температура и влажност на въздуха сензор USB порт кабел за зареждане на Умен дом е съвместим с RM4 Pro RM4 mini

РАБОТИ САМО С RM4 MINI И RM4 PRO Ние имаме rm4 миниый в штоке, като път не е натоварен, ако трябва да rm4 миниое, ад излизат на посланието. Аксесоар сензор BroadLink HTS2 интегрира функциите на сензор за температура и влажност на въздуха и захранващ

Свързани продукти