XVIVE T1 GOLDEN BROWNIE Distortion Guitar Effect Pedal Full Metal Shell True Bypass

Нов

60.87лв.

/ 72.48лв.

В наличност

Ако искате да получите високи тонове на хард-рока на 80-те години, а след това педала за вас.Golden Брауни е проста в управлението на функцията за усилване.Той има невероятна гама с и е идеален за тежки шлифовъчни работи.Дръжка Pres (presence) добавя се универсалната способност за персонализиране, която превръща всеки усилвател в огнедышащего адского куче!Регулатор на тона-всичко това е за блуса и душата.

Характеристики:

Golden Brownie-това реколта педала на изкривяване, ви дава по-висок коефициент на усилване и тон на хард-рока на 80-те години.

Функция за усилване на лесен за управление и е на невероятна гама от устройство, който е подходящ за предното тежък шлифоване.

Дръжка PRES добавя универсална способност за персонализиране, която превръща всеки усилвател в огнедышащего адского куче.

Регулатор на тона-това е блус и соул.Завъртане надолу-това е рок, завъртете нагоре-това е повече на сините.

Истински преминаване, led за индикация на ефект или състоянието на байпаса; full metal jacket, здрав и издръжлив.

Технически характеристики:

Вход: 1/4 инча моно жак(съпротивление: 500k ома)

Изход: 1/4 инча моно жак (импеданс:12K ома)

Източник на захранване: адаптер ac dc 9 (централна отрицателна щекер)(не са включени в комплекта)

Консумира ток: 5 ma

Размер деталя: 3.7 * 9.3 * 3.2 см / 1.5 * 3.7 * 1.3 в

Тегло деталя: 234g / 8.3 oz

Размер на опаковката: 13 * 8 * 6.5 см / 5.1 * 3.1 * 2.6 в

Тегло на опаковката: 338g / 11.9

Забележка:

Захранващ Адаптер в комплекта не е включена.

Моля, използвайте адаптер за захранване, полярност на които е положителен полюс отвън и отрицателен полюс вътре.В противен случай продуктът може да работят неправилно.

Списък На Пакетите:

1 * Педала Ефекти

1 * Залепваща Лента

1 * Ръководство На Потребителя(На Английски Език)

Доставка:

1. ние гарантираме, за да превозва стоки извън плащане в рамките на 24-72 часа след потвърждаване на обезщетение с изключение на празника.

2.ние ще изпратим стълб, кит, HKpost EMS, DHL,Fedex,по ваш избор като направите поръчка поръчки .

3.Ако не се получи стоката през 45 дни,моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще положим всички наши усилия, за да реши този проблем.

Гаранция:

1.Всички детайли са гаранция 1 година.Ако покупката не отговаря на суровините качество, пригодност за използване по предназначение или отговаря на описанието, можем да сме сигурни, че вашите проблеми ще бъдат решени .

2.За погрешно изпратени стоки, моля свържете се с нас в рамките на 48 часа след раждането.Ние организираме доставка на подходящи стоки или ще възстановим цялата си плащат.

3.за увреждания или небезупречных продукти,моля да приемете на снимки или видеоклипове,изпратихме би отново или возвратили би след потвърждение.

Етикети: Nux, педал овердрайва evh, ефект китара, педал xvive, лен изкривяване, плочки, гитарная педал, педали Rovina, педала на китарата, черно Ускоряваща

Тип На Щепсела вилица за европейския стандарт
Тип Ефекти
Номер На Модела XVIVE T1 GOLDEN BROWNIE

Напишете отзив

XVIVE T1 GOLDEN BROWNIE Distortion Guitar Effect Pedal Full Metal Shell True Bypass

XVIVE T1 GOLDEN BROWNIE Distortion Guitar Effect Pedal Full Metal Shell True Bypass

Ако искате да получите високи тонове на хард-рока на 80-те години, а след това педала за вас.Golden Брауни е проста в управлението на функцията за усилване.Той има невероятна гама с и е идеален за тежки шлифовъчни работи.Дръжка Pres (presence) добавя

Свързани продукти