Отключени iPhone Apple X 5.8 инчов Face ID NFC ROM 64GB / 256GB смартфон A11 Hexa-core Apple Pay

Нов

703.65лв.

/ 1 256.52лв.

В наличност

1.телефонът е с многоезичен вътре,Ако не сте сигурни,има ли телефон на езика на вашата страна, свържете се с нас преди да направите поръчка или да ни каже на какъв език ще ви е необходим в oured.

2.вътрешната памет ще бъде по-малко спецификации, тъй като част от него ще бъде зает вградена система и приложенията.Например, ПАМЕТ е 32 GB, но може да се използва само 30~31 GB, това е нормално.

3.ние изпитаме функция на телефона може да работи нормално, преди да изпрати.Ние не предприемем никакви спорове по причина, че телефонът не е нов или е фалшив продукт.

4.моля, проверете, дали работи в мрежа с вашия мобилен оператор.Ние не носим отговорност, ако той не работи с вашия превозвач, след като го получи.Проверете своята страновую мрежа form:www.willmyphonework.net

5.Всички аксесоари за употребяван или възстановяване телефон няма да бъдат оригинални.Всеки спор по отношение на "фалшиви аксесоари", не ще бъде приет, и няма връщане на пари няма да се произвежда в такава ситуация.

6.моля, да ни уведомите на първо място, ако има някакви проблеми на вашия телефон.Всяка демонтаж или ремонт нито на купувача, нито на ремонт магазин без наше разрешение не, ще се разглежда като изкуствени проблем, ние не приемаме никакви спорове или върнати суми по същия пари, за такъв вид ситуация.

7.използвани или възстановени телефони не поддържат водоустойчив.Всеки спор, поради тестване водоустойчиви характеристики, ще се разглежда като изкуствена проблем, и ние не приемаме никакви спорове или никакви такси от този вид на ситуацията.

8.всички iphones могат да бъдат актуализирани в нормален режим на работа, но, моля, уверете се, че сте направили това, като се свържете към отдалечен компютър.В противен случай той може да се провали поради ниско ниво на зареждане на батерията или на стабилността Wi-Fi, и на телефона никога не ще бъде включена след това.Безплатна гаранция и ще е невалиден.

Пакет Са Включени:

1*iPhone

1*слушалки с Linghting

1 * кабел за зареждане и 1 * Адаптер

4 Безплатен Подарък

1*Телефон Прозрачен Калъф

1*Bluetooth Слушалки

1*Закалена филм

1*безжичен кабел за зареждане

Ние Продаваме Клас А!!!

1.Нашият метод на доставка-www.ravda-dom.com standard shipping(www.ravda-dom.com Standard shipping-това е логистична услуга, предлагана от логистическим доставчик на Алиби "CaiNiao".Това shrives покрива спедиция от Китай по целия свят.пратката ще бъде транспортирана колкото компании като Singapore post, Spanish post и т.н. корабна компания е избрана система, ние не можем да избере фирма за доставка)

2.доставка на DHL:за някои страни, има бърза доставка на избор,DHL или TNT,Моля,обърнете внимание, че за доставка на DHL, някакъв град ще бъде отдалечена област, за DHL,отдалечен град трябва да плати$ 40 на допълнителни такси за доставка.За да http://dct.dhl.com/input.jsp?langldcn&originCCld

Етикети: pad oneplus 8t, lenovo z6 pro, група iphone xs, redmi 9a 4, обадете се на iphone 12, калъф poco x3 nfc, бележник, redmi xiaomi, мобилен телефон, xiaomi mi

Модел на процесора APPLE
Дата На Издаване 2017
Брой ядра на процесора Шестограмен Жило
Тип На Батерията Не Е Подвижна
Разделителна Способност На Дисплея 2436x1125
Пиксел Задната Камера 12МП
Материал на екрана OLED
Размер На Дисплея 5.8
Вид На Допир Екран Капацитивен Екран
Вид На Телефона Смартфони
Бързо Зареждане USB-PD
Apple Модел Apple A11 Bionic
Време На Изчакване До 150 Часа
Пиксел Предната Камера 12МП
Език Преводачи
Броят На Задната Камера 2
Пропорциите На Дисплея 19.5
Диапазон на размери на дисплея Компактен (5.5-5.99")
Оптично Увеличение No
Оптична стабилизация на ДА
Версия На Bluetooth 5.0
Характеристики Bluetooth 5.0
Тип Интерфейс За Зареждане Linghting
ОВЕН 3G
Тип На Екрана Извит Екран
Брой СИМ-карти 1 SIM карта
Операционна Система iOS
Документ FCC
ЦИГАНИ 64G
Състоянието На Продукта използван
Честота На Обновяване На Екрана 60 Hz
Биометрични Технологии Разпознаване На Лица
безжична зареждане No
3,5 мм порт за слушалки No
Произход CN(произход)
Стандарт За Предаване На Wi-Fi 802.11 ac
Мобилен gsm
Капацитет на батерията(ма) 2716
Брой Предна Камера 1
Дизайн БАР
NFC ДА
Вид Карта С Памет Не се поддържа
търговска марка ДУВ
Обхват Капацитет На Батерията 3000 mah

Напишете отзив

Отключени iPhone Apple X 5.8 инчов Face ID NFC ROM 64GB / 256GB смартфон A11 Hexa-core Apple Pay

Отключени iPhone Apple X 5.8 инчов Face ID NFC ROM 64GB / 256GB смартфон A11 Hexa-core Apple Pay

1.телефонът е с многоезичен вътре,Ако не сте сигурни,има ли телефон на езика на вашата страна, свържете се с нас преди да направите поръчка или да ни каже на какъв език ще ви е необходим в oured. 2.вътрешната памет ще бъде по-малко спецификации,

Свързани продукти