PLstar Cosmos Viking Warrior Tattoo New Fashion Tracksuit casual Colorful 3D Print Hoodie/hoody/яке/Мъже, Жени s10

Нов

24.76лв.

/ 28.79лв.

В наличност

Моля проверете си ( рамо, бюст, дължина), за да се уверите, че той е подходящ за вас.Размер на диаграма само refenrence, моля, позволете 1-3 см грешка се дължи на ръчно измерване.

Време за подготовка: имаме нужда от 2-3 работни дни, за да подготвят вашата поръчка е в съответствие с нашите многобройни поръчки всеки ден.

Забележка:

В случай на избор на безплатна експресна доставка на вашата пратка ще бъде транспортирана директно ви у дома само веднъж, или да му бъдат изпратени до вашата пощенска служба, в този случай, за да вземете своите стоки, ще трябва номер за проследяване на пратката и лична.Ние веднага ще ви уведомим веднага, след като вашата пратка ще бъде изпратена.

Състояние: 100% гаранция за качество на марката Hi за доставка капки: ние сме фабрично съединителя и подкрепяме доставка капки. може да предложи на потребителски дизайн, размер САЩ и размер евро на поръчка.Ако трябва да препродават нашите продукти, ние можем да ви предложим снимка без воден знак .Изберете ни, е достатъчно, за да позволи на груб проблем за вас, и увеличение на продажбата .Причина-ние използваме най-подходящия и бърз начин на транспорт , като предлага графика с висока резолюция и съответния размер размери дрехи , качествени тъкани и отлична изработка .Бърз отговор на съобщение .И може да осигури свободен дизайн, никога не раскрывайте дизайн .

1. Ако сте доволни от нашите продукти и услуги, моля, пишете ни на положителните отзиви и 5 звезди ,както и 5 звезди за подробна оценка на вашата поръчка.След като ни покажете снимка на двамата, 5 звезди , ние ще ви дадем отстъпка от следващата поръчка.

2. Ако споделите линк към нашия продукт по SNS или Facebook, ние ще ви дадем подарък или отстъпка от следващата поръчка. 3. Ако не сте доволни от нашите пордуктами, моля, свържете се с нас, преди да напусне неутрална (3 звезди) или отрицателна (1-2 звезди) обратна връзка .Ние даваме 100% гаранция, че разрешим някоя проблема.

4. моля, уведомете ни, преди да се подготвите да остави отрицателен коментар, или отворете всеки спор за поръчка.комуникации-това е най-добрият начин за решаване на проблема.

Взаимодействие - най-добрият начин за решаване на проблемите.

Ако не сте 100% доволни от качеството на тяхната покупка в нашия магазин, можете да се върнете или да обменят стоките си в рамките на 30 дни от датата на доставка.

Запитване:

1. детайли получени в рамките на 30 дни от обявената дата.

2. Стоки, получени неизползван, невредим и в оригинална опаковка.

3. задържан такса перевозкы на пратката оплащен купувача

Етикети: мъжки hoody с качулка 3, мъжки тъмни блузи с качулка, Viking обличам костюм, графичен качулка, временна татуировка, жена Viking hoody с качулка, Мъжки блузи vike, hoody МОН, спортен костюм женски, мъжете welet

Тип Елемент Худи
Стил Ежедневни обувки
Продукт спортни върхове
Дължина ръкав(см) Пълен
Suitable1 Ежедневно облекло
Дължината На Дрехата Редовен
product2 готин топ
описание материала2 Дишаща/не е скучен
Сезон лято/пролет/есен
Suitable2 модни блузи
Вид На Модела Домашни любимци
Тип На Затваряне НЯМА
описание материала1 Удобен/мека
Номер На Модела Hoody с качулка Lion Graphic 3d Printed
Яка Затворен
Стил Ръкави Редовен
Тип Свободен
Материал Ликра
product1 Хип-хоп риза
Suitable3 Подарък
описание материала4 Почистване не избледнява
търговска марка PLstar Cosmos
Затворен ДА
Дебелина на СТАНДАРТ
Подвижен Детайл НЯМА
Пол МЪЖ

Напишете отзив

PLstar Cosmos Viking Warrior Tattoo New Fashion Tracksuit casual Colorful 3D Print Hoodie/hoody/яке/Мъже, Жени s10

PLstar Cosmos Viking Warrior Tattoo New Fashion Tracksuit casual Colorful 3D Print Hoodie/hoody/яке/Мъже, Жени s10

Моля проверете си ( рамо, бюст, дължина), за да се уверите, че той е подходящ за вас.Размер на диаграма само refenrence, моля, позволете 1-3 см грешка се дължи на ръчно измерване. Време за подготовка: имаме нужда от 2-3 работни дни, за да подготвят

Свързани продукти