Пълнофункционален дънна платка дънна Платка логика платка за Samsung Galaxy S3 I9300 I9305 I9301i дънна платка със системата Android

Нов

9.60лв.

В наличност

Скъпи приятели, моля, да обърнете внимание на нашите важни съвети!

1. Дънната платка е 100% оригинален и разблокированной,може да бъде подходящ за всяка версия в страната,можете да направите своята поръчка със 100% гаранция.

2. Ако искате да поставите поръчки bluk, моля, свържете се с нас и попитайте за цитати,ние ще ви осигурим най-добрата цена за продажба whoelsale.

3.Вие трябва по-добре да изберете DHL/EMS express за доставка,дънна платка може да бъде изпратена ви с безопасността и по-бързо.

4. Ако вие не знаете как да инсталирате такса, моля, обърнете се за помощ за инсталиране на професионален човек, благодаря ти!

5.Ако наистина искате да актуализирате такса ,може ли да ми кажете коя версия ви е нужна, ние можем да ви помогнем да го ъпгрейд.

Дисплей На Продукта

Плащане и доставка:

1.ние приемаме плащания чрез www.ravda-dom.com НАБИРАТЕЛНИ.

2.плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни след подаване на поръчката.

3.Ако не можете да проверите веднага след приключването на търга,моля, изчакайте няколко минути и повторете плащания трябва да бъдат завършени в рамките на 3 дни.

4.100% от всички доставени продукти са тествани преди да изпратите, и ние гарантираме, че всички наши продукти, които ще получите, ще работят в пълен ред.

Превоз на:

1.в момента ние изпращаме стоки по целия свят.С изключение на APO/FPO, които използват доверени трети страни куриерска служба.

2.колко време ми е необходимо, за да се получи поръчки?

Времето, необходимо за получаване на вашата поръчка зависи от 2 фактора:на избрания от вас начин на доставка и период на изпълнение на поръчката.Моля, обърнете внимание, че ние правим всичко възможно, за да се уверите, че ще получите поръчката си своевременно.По-долу са на изчислената времева рамка.

3.начин на доставка

По-долу са нашите партньорски логистични компании и на изчислената времева рамка.Пътуване във времето варира в зависимост от това, къде се намирате.

Начин На Доставка

Очаквано Време

DHL

3~7 дни

FEDEX

3~7 дни

UPS

3~7 дни

ЕМС

8~12 дни

www.ravda-dom.com Стандартна Доставка

20~25 дни

www.ravda-dom.com Премия Доставка

10~25 дни

Гаранция:

1.продуктите са от най-високо качество,така че,ако не сте доволни, придобити стока, моля свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти .Възможно най-скоро.Ние можем да ви помогнем с каквото връщането и връщането на парите в зависимост от състоянието на стоката.

2.Ако стоките, които сте получили не е така, както е описано.Моля, уведомете ни, и изпрати обратно в рамките на 3 дни за връщане на парите.Ние ще възстановим парите си в рамките на една седмица от датата на получаване на върнатия продукт.

3.Ние предлагаме 3 месеца гаранция за целия от нашите продукти.Всички стоки трябва да бъдат върнати в първоначалното им състояние

Етикети: дънна платка galaxi s3, дънна платка redmi 8, дънна платка android, дъска samsung, банка i9300, оригиналната дънна платка g930f, гуми galaxy s3, i9305, такса linux, дънна платка j7

QC Пълен QC изпитани
Система Android
Оригинално Място Шенжен Гуандун, Китай(континентален)
Съвместим Марка Samsung
Статус Демонтаж и отключване
Качество 100% отключена
търговска марка TDHHX
Честотен Обхват За Samsung Galaxy S3 i9300 i9305 i9301i
Тип Вътрешен
Номер На Модела За Samsung Galaxy S3 i9300 i9305 i9301i
ЦИГАНИ 16 GB
Ситуацията С Продукта В наличност

Напишете отзив

Пълнофункционален дънна платка дънна Платка логика платка за Samsung Galaxy S3 I9300 I9305 I9301i дънна платка със системата Android

Пълнофункционален дънна платка дънна Платка логика платка за Samsung Galaxy S3 I9300 I9305 I9301i дънна платка със системата Android

Скъпи приятели, моля, да обърнете внимание на нашите важни съвети! 1. Дънната платка е 100% оригинален и разблокированной,може да бъде подходящ за всяка версия в страната,можете да направите своята поръчка със 100% гаранция. 2. Ако искате

Свързани продукти