Intel xeon E5620 SLBV4 CPU 2.4 G / 12M/5.86 4 core 8 thread 1 година гаранция

Нов

8.00лв.

В наличност

Продадохме използваните процесори в нашия магазин,на тези процесори се продават, след като потребителят актуализира вашия компютър.преди всичко, ние ви гарантираме, че тази функция на процесора е нормално.Външен вид на процесора не изглежда сериозно увреждане, снимки, направени с реално на процесора.Всеки процесор не е същото, че е стар и нов, така че клиентите не могат да попитам всеки процесор, като същото е и с картина .

Ако имате някакви проблеми с продукта, моля, не отваряйте дело, преди да се свържете с нас.Оставете съобщение www.ravda-dom.com, и ние ще решим този проблем в рамките на компанията, след като можем да го направим.

1, ние предлагаме 12 месеца гарантированности за C. P. U. изключва аксесоар. 2, Ние предлагаме 7 дни безплатна подмяна, купувачът може да поиска подмяна в рамките на 7 дни от получаването от вас на стоката, купувачът трябва да върне стоката в първоначалното си състояние, ние и трябва да понесе цената за доставка за връщане.

Можете да платите с помощта на по-горе начини на плащане, плащането трябва да се извърши в рамките на 3 дни след пускането на поръчката.www.ravda-dom.com ще разгледа вашия плащане в рамките на 24 часа след приключване на плащането, и ние ще се заемем с вашата поръчка в рамките на 2 ~ 5 дни на NIKOS, като само от време на проверка приключи.Ако вашата поръчка е затворен в безопасност, то трябва да подаде заявление в www.ravda-dom.com, за да потвърдите плащането .Възстановяване на средства, причинен от вдигането на поръчката, споразумение за връщането или медиация, ще бъде обработена веднага, и това може да отнеме от 7 до 10 дни, за да достигне своя сметка.

Можем да доставим вашата поръчка в рамките на 2 ~ 5 дни след потвърждаване на плащането.Ние ще изпратим вашата поръчка чрез China post, e-Packet, EMS, DHL, UPS, Fedex или друга експрес.Всички вносни такси или такси са отговорност на купувача.Ние не поемаме отговорност за проблеми, причинени от митница в страната на купувача.

Етикети: ryxen 5 3600, amd ryzen, процесор xeon, ксеон, ryzen 5 3700x, комплект xeon e5 2680 v4, Шикамару, ДРАМИ, puce sx основната, Процесор

Брой ядра Четириядрен Процесор
Пакет No
Основна Честота 2.4
Силата на 89 W
Дата На Стартиране 2010
Тип На Процесора Intel Xeon
Номер На Модела E5620
Състоянието На Продукта използван
Статус На Продукта използван
Тип Четириядрен Процесор
Честота на процесора 2.4 Ghz
търговска марка INTEL
64-Битова Поддръжка ДА
Приложение Сървър
Модел На Intel Xeon e5620
L2 Кеш 12 MB
Процесът На Чип 32 нанометра
Обемът На Кеш Паметта L2 4 MB
Капацитет На L3 Кеш 12 MB
Тип Контакт LGA 1366
Вид На Интерфейса LGA 1366

Напишете отзив

Intel xeon E5620 SLBV4 CPU 2.4 G / 12M/5.86 4 core 8 thread 1 година гаранция

Intel xeon E5620 SLBV4 CPU 2.4 G / 12M/5.86 4 core 8 thread 1 година гаранция

Продадохме използваните процесори в нашия магазин,на тези процесори се продават, след като потребителят актуализира вашия компютър.преди всичко, ние ви гарантираме, че тази функция на процесора е нормално.Външен вид на процесора не изглежда

Свързани продукти