Батерия 1000mAh за костенурка плажа ELITE 800 батерия за костенурка плажа ELITE 700 батерия

Нов

12.47лв.

В наличност

Детайли на батерията 1. Високо качество с гаранция 3 г. 2. Тествано по едно и 100% работи добре 3. В доставката на време с проследяване на номер 4. доставка в рамките на 1 ден след подтверженной на плащане 5. голям брой в наличност избира нас , няма лоши отзиви .Ние имаме професионален екип за тестване на всяка батерия, за да се осигури напрежение и добра работа .

и ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да може всеки клиент е оставил 5-звездочную положителна обратна връзка !Опаковъчен лист : 1 батерия peice

моля, обърнете внимание:

> Преди да използвате батерията трябва да бъде напълно заредена.

> Временна къс капацитет на новата батерия ще се дължи на факта, че тя не се използва в продължение на дълго време, това е нормално, общият капацитет ще бъде възстановена посредством използването в продължение на 3-5 пъти.

> Когато за първи път се батерия, го използвайте, зареждайте в продължение на 10 часа в рамките на първите три пъти, използвайте го отново, след това той трябва да се зарежда само около 5 часа за нормална употреба.

> Да Не се използва неправилно зарядно устройство за зареждане на тази батерия в случай на повреда.

> Не разбиване и не променяйте дизайна на батерията.

> Не поставяйте батерията в зарядното устройство е твърде дълго.

> Не излагайте батерията на влага и вода, не поставяйте я в высокотемпературную среда.

> Не воздействуйте на батерията.

> Го поставете извън обсега на деца.

> Най-добрата температура за съхранение на 20°C,--5°C

Доставка:

1.Искаме да парцелите в рамките на 3 дни след като компенсация на купувача ще бъде подтвержена www.ravda-dom.com.

2. Нашите цени не включват митническата такса дестинация.

3. ние ще бъдем отговорни за проблема на митническия Китай и купувачът трябва да бъде отговорен за проблема на митническия дестинация .

Време на доставка:

1: стълб стълба,необходимостта 15~35 работни дни или повече.

2: EMS,трябва 5~10 работни дни.

Гаранция:

1. Всички стоки, които ние продаваме, са с добро качество и се подлагат на строги тестове, преди да бъдат изпратени.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да се избегнат проблеми с качеството.

2. ние обещаваме гарантированности за качество в една година и ние отремонтируем безплатно.Връщането доставка трябва да бъде платена от клиента.

3. вашето удовлетворение на нашите продукти е гаранция.Ако не сте доволни от продукт, можете да върне стоката за споделяне, но, моля, свържете се с нас преди връщането.Разходите за доставка и обработка не се връща, а клиентът трябва да носи отговорност за всички разходи по връщане и повторно изпращане.Всички върнати стоки, трябва да бъде в добро състояние.Те трябва да бъдат в състояние за препродажба.Мъжете направени дефекти не гарантират, например счупени, надраскани и така нататък.

Етикети: l батерии, pokebol, батерия moovo, костенурка плаж elit 800 ped, дата на батерията, батерия aiqos, htc m10 batary, костенурка плаж 800х, лунен човек, карта на pokemon

Капацитет на батерията(ма) 0-1300mAh
търговска марка Санерки
Оригинал или не Съвместим
Произход CN(произход)
Номер На Модела за Turtle Beach ELITE 800
Съвместим Марка Lenovo
Сертифициране На Качеството ce

Напишете отзив

Батерия 1000mAh за костенурка плажа ELITE 800 батерия за костенурка плажа ELITE 700 батерия

Батерия 1000mAh за костенурка плажа ELITE 800 батерия за костенурка плажа ELITE 700 батерия

Детайли на батерията 1. Високо качество с гаранция 3 г. 2. Тествано по едно и 100% работи добре 3. В доставката на време с проследяване на номер 4. доставка в рамките на 1 ден след подтверженной на плащане 5. голям брой в наличност избира нас , няма

Свързани продукти