1 бр. шестоъгълник декоративни окачени стенен рафт от ковано желязо рафтове за съхранение на дневна спалня DIY стени декор на притежателя саксия цена 149

Нов

21.27лв.

/ 22.39лв.

В наличност

Заглавие : багажник за съхранение

Материал : метал

Цвят : златен,черен,бял

Размер : приблизително dia.29x9.5cm 28.5x25.5x9.5cm

Тегло блок : около 305 г/бр

Забележка: 1.поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на елемента.Благодарим ви!

2.Ние само ще изпратим на подтверженным адреси на поръчката, на адреса на поръчка трябва да отговарят, за да кораб вашия адрес;ако вие променяте вашия адрес,ад говорят като нас, само за вас си.Благодаря ви за подкрепата.

3.руски гостите трябва да се стандартизират адресна информация,моля, въведете пълното си име, което е включено и моето име,фамилия.,името на баща си.Благодаря ви за подкрепата.

4.Brail guests pls be attention that you must pay usd3.5 when you get from your customs.

Коментари

1) тъй като вашата обратна връзка, е наистина важно за нас, моля, отделете няколко минути, за да оставите положителен коментар, ако сте доволни от нашите продукти и услуги.И ние ще направим същото за вас възможно най-скоро.Благодарим ви!

2) Моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателно или неутрално мнение.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши проблема и се погрижат за вашите нужди.

ВРЪЩАНЕ:

1) Ние гарантираме всички стоки, които продаваме.Ние предлагаме пълно възстановяване или повторно изпращане на стоките, ако изпратихме ви го по погрешка или не сте получили продукта или повредени по време на транзита.

2) всяко връщане трябва да се основава на доказателства.

Контакти:

1) Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по TradeManager или да остави съобщение.

2) Ние искрено се надяваме, че ще можете да намерите тук това, което ви харесва, и да се сприятели с вас.Благодаря ви за подкрепата!Добър ден!

Доставка:

1) ние ще изпратим на всички нашите продукти на световно въздушна поща стълб кит , EMS,или DHL.

2) за Доставка на въздушна поща стълб кит(с тегло под 2 кг ) - безплатно, това обикновено отнема 10-30 дни, за да пристигнат.Доставка EMS ,DHL (за голям поръчката или тегло, над 2 кг) ще се наложи заплащане на допълнителни такси за доставка.Това ще отнеме от 5 до 7 дни, за да пристигнат.Това може да отнеме повече време, поради забавяне на митническото оформяне, празници или метеорологични проблеми.

3) Вашата стока ще бъде изпратена след получаване на вашия уеб-сайт ще потвърди плащане в рамките на 24 часа.Пусков Срок-5-7 работни дни.

4) ние ще ви изпратим имейл, номер за проследяване, когато ние ще изпратим на вашия продукт, моля, проверете го и поддържайте връзка с вашия местен офис.

Плащане:

1) плащане на цялата защитена Набирателни, и вашата пълна плащането трябва да бъде получена в рамките на 3 дни.

Етикети: балконный рафтове за растения, градински ветропоказател, cellular полк, месинг висящи саксия, шестостенни полк, метален железен висящ саксия, поставка за цветя рафтове, шестоъгълник дървен, шестостенни етажерка дървена, hexagon nordic

Тип Инсталация Тип кука
Материал Дърво
Приложимо Място дневна
Класификация Не gatefold рафтове
Тип Държачи За Съхранение И Рафтове
Воспользуйся Всяка случайни неща
Размер L
Няма. нива Единична стая
Характеристика Екологично Чист Продукт
Произход CN(произход)
търговска марка Гоуэллма
Номер На Модела QA149

Напишете отзив

1 бр. шестоъгълник декоративни окачени стенен рафт от ковано желязо рафтове за съхранение на дневна спалня DIY стени декор на притежателя саксия цена 149

1 бр. шестоъгълник декоративни окачени стенен рафт от ковано желязо рафтове за съхранение на дневна спалня DIY стени декор на притежателя саксия цена 149

Заглавие : багажник за съхранение Материал : метал Цвят : златен,черен,бял Размер : приблизително dia.29x9.5cm 28.5x25.5x9.5cm Тегло блок : около 305 г/бр Забележка: 1.поради разлика между различните монитори изображение може да не

Свързани продукти