В наличност Aspire AVP Pro Kit Pod system макара работа на смени и регулируем въздушен поток с 1200mAh buit-in батерия

Нов

51.03лв.

/ 57.99лв.

В наличност

В наличност Aspire AVP Pro Kit Pod system макара работа на смени и регулируем въздушен поток с 1200mAh buit-in батерия

Aspire AVP Pro The AVP Pro е тук.Подобрен и усъвършенстван за насърчаване на стил от световна класа и производителност на оригиналното AVP, с лъскав и привлекателен външен вид, обединена с точни технически подобрения.Лесно използван с помощта на автоматична система за печене, която просто изисква от вас вдишвания, за да изпитате по-гладко и наситено с вкус производство на пара, AVP Pro също се възползват от прост однокнопочного интерфейс променлива мощност за един истински потребителски удоволствие от парения. 4 налични цветове:бял,черен,пистолет metlal,Rainbow

Силна гледане на, выглядящая стилизирани,за да бъде забележителна от всички страни,AVP pro носи в себе си езика на дизайна, който включва в себе си профил Supercare, така че да завъртите главата на движение е много просто.

Точка На Продажба

AVP Pro увеличава капацитета на пад до 4,0 мл, а капацитетът на батерията-до 1200 mah.AVP Pro е проектирана за дълъг срок на експлоатация.Пътувайте уверено и се насладете на престижно вкус и безпроблемно използване от ден на ден.

Преглед на AVP Pro

ЗАМЯНА НА МАКАРАТА, ЛЕСНО ЗАМЕНЯЕМАЯ

AVP Pro използва системата за замяна на бобини pull-and-push.Издърпайте бобината от долната част на капсули, след това сменете си нов блок.Можете да промените макара, дори и тогава, когато вътре в капсулата има електронна течност.Aspire включва инструмент, който ще ви помогне в процеса на замяна на бобини.Това е много просто и е предназначен за потребители, за да не вредят на ръцете при смяната на барабаните.

Нагласете плъзгача за контрол на въздушния поток, без да махате шушулка.

Удобно дамско строга попълване на AVP Pro pod разполага с удобна долната герметичную система за попълване, просто махнете отметката магнитно прикачения пад устройство и се обърнете чушките, за да отворите пружина плътно затварящ се капак.Чушките AVP Pro е съвместим с повечето видове наполнительных бутилки.Моля, имайте предвид: за първата употреба, след попълването му е за първи път, препоръчваме да оставите устройството да престои в продължение на поне 5 минути, за да задоволи памук.

4 ВАРИАНТА ЗА ИЗЛИЗАНЕ ВАТТНОСТИ

AVP Pro можете да настроите до 4 различни настройки на мощността.Просто натиснете бутона два пъти, за да промените мощност.Изходна мощност може да бъде инсталирана на 10 W, 12 W, 14 W и 16 Вата.Това дава на потребителя повече възможности и по-висока изходна мощност. Забележка: избраната мощност ще остане постоянна, независимо от нивото на зареждане на батерията.

ХАРАКТЕРИСТИКИ ЗА СИГУРНОСТ

AVP Pro използва Aspire self-developed ASP чипсет, който идва с всички функции за сигурност, които се Стремят известни.

Етикети: aspire tigon aio, aspire avp, pockex, ipm igbt, боен вълк, justfog, is300, шушулки, avp pro, детски пречистване на носа

Номер На Модела avp pro
Капацитетът На Чушките 4 мл
Номинална Мощност 1200mAh
търговска марка Да се СТРЕМИ
Функция Защита От Прегряване ДА
Вид на пожар автоматическ-измъква система стрелба
Възможност За Ъпгрейд На Фърмуера No
Функция защита от късо съединение ДА
Вграден или външен батерия Вграден
Тип С Живот На Батерията
Силиконов Калъф No
Екран На Дисплея No
НАМАТЫВАТЬ 0,65 ω/1,15 ома
USB зарядно устройство ДА
Батерия вграден 1200mah
Цвят На Достъпни черно,сиво,дъгата,бял

Напишете отзив

В наличност Aspire AVP Pro Kit Pod system макара работа на смени и регулируем въздушен поток с 1200mAh buit-in батерия

В наличност Aspire AVP Pro Kit Pod system макара работа на смени и регулируем въздушен поток с 1200mAh buit-in батерия

В наличност Aspire AVP Pro Kit Pod system макара работа на смени и регулируем въздушен поток с 1200mAh buit-in батерия Aspire AVP Pro The AVP Pro е тук.Подобрен и усъвършенстван за насърчаване на стил от световна класа и производителност на оригиналното AVP, с лъскав

Свързани продукти