Glstkrrn Fiesta 7 St Тениска

Нов

10.47лв.

/ 13.76лв.

В наличност

Добре дошли в нашия магазин.Вашата подкрепа - нашата най-голяма движеща сила.Всички наши продукти се продават с отстъпка и гарантирано качество!

1.Всички наши продукти имат достатъчно оборудване, моля, свържете се с нас, ако трябва да се направи си САМ, ние подкрепяме онлайн настройка на изображението.

2.ние ще изпратим извън стоки на 1-2 дни, стоките ще пристигнат ще 20-30 работни дни зависи от вашия начин на перевозкы товар, дестинации и други фактори.

3.Имаме номер за проследяване за вас след изпращане на стоките, можете да проверите своя пакет онлайн навсякъде.

4.размери на дрехите на всички азиатски размери.

5.Ако имате въпроси, моля свържете се с нас.

Описание Размер:

Това е тениска на Азиатския размер

Забележка: Моля, потвърдете размер, преди пускането на поръчката.В зависимост от вашия ръст и тегло

Тениска има грешка 2-3 сантиметра.Ако не можете да потвърдите размер, моля изпратете ни писмо.

За Продукта We

Доставка:

При подаване на поръчка, моля, посочете точен адрес за доставка, пощенски код, трите имена.След recevied вашата поръчка, искаме вашата поръчка в рамките на 2 на работния ден.Около 7-10 работни дни вие ще получите стоката.Можете да проверите своята логистична информация на този уеб-сайт.

Рекламации и връщане на парите: 1. моля, свържете се с нас на първо място за всички случаи на връщане или връщане на парите. 2.Ние не ще ви възстановим парите за следните условия: купувачът дава на грешен адрес, купувачът не прави митническо оформяне, купувачът не взима пакет, купувачът на почивка не може да получи пакет.Моля добросердечно излезте ни положителен резултат на въздействието от 5 звезди ако удовлетворяетесь с нашите продукти!Ако по някаква причина не сте доволни от нашите продукти или услуги, моля, свържете се с нас на първо място.

Етикети: пудра тежък 15 инча, аква обувки australia, ремонт ключ cbr1000rr, свързващи пръстени 70 бр., черна светлина 50 W, автомобилна автоматична led паркинг, калъф airpots digimon, тялото е стегнато, стройно и топло, Камея 3 режещо острие

Затворен No
Тип Ръкав къс ръкав
Дължина ръкав(см) Кратък
Размер S-3XL
Вид На Модела С щампи
цвят Различен
Материал Памук
търговска марка PEDRAZA
Яка О-Образно Деколте
Грижа За Дрехите Машинно Пране
Стил Ръкави Редовен
Точният Материал Памук
Деколтето През Цялата Деколте
Стил Ежедневни обувки
Тип Тъкани Сукно

Напишете отзив

Glstkrrn Fiesta 7 St Тениска

Glstkrrn Fiesta 7 St Тениска

Добре дошли в нашия магазин.Вашата подкрепа - нашата най-голяма движеща сила.Всички наши продукти се продават с отстъпка и гарантирано качество! 1.Всички наши продукти имат достатъчно оборудване, моля, свържете се с нас, ако трябва да

Свързани продукти