8 см, пълна гама цветове и планински кристал лук скоба за коса-черна коса и нокти, Родословни жени аксесоари за коса за красота на косата раци скоба шапки

Нов

6.43лв.

/ 8.05лв.

В наличност

8 см, пълна гама цветове и планински кристал лук скоба за коса-черна коса и нокти, Родословни жени аксесоари за коса Красотата на косата раци скоба шапки

Описание:

1. Материал: Пластмаса И Полиестер

2.размер: дължина: 8 см ширина: 3,5 см

3.Тегло: 33 грама

4.Брой:1 Бр.

5.Поставете Време: 6-10 Дни

6.Снимки На Клип

Плащане

1) ние приемаме Alipay, West Union, TT.всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2) плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

Доставка

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние само ще изпратим на подтверженным адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

4. показани изображения са взети от нас самите,но в съответствие с друг монитор, може би цвят ще бъде малко по-различен и, надявам се, вие можете да разберете.

5. ВРЕМЕ на ПРЕХОДА за обслужване на осигурено носеща и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. правилно към статута на резерва и валута печалба във времето, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка

Дефект На Качеството

1. имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна.Изключения не се случва!Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина.

2. всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и вашият po#.

3. Ние ще ви възстановим пълната сума на печеливша залагания, след получаване на стока в първоначалния му състояние и опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари, след като купувачът и продавачът да бъдат анулирани транзакция с www.ravda-dom.com.Или пък можете да изберете сами за замяна.

4. ние ще носят цялата разходите за доставка, освен ако продуктът(ите), не така се рекламира.

5. дефектните детайли трябва да бъде споделена и върнати в рамките на гаранционния период (и в оригиналната си опаковка, ако това е възможно).Вие трябва да ни информирате, какво е дефект и да ни даде вашия номер на поръчка.НИЕ НЕ РЕМОНТ И НЕ ЗАМЕНЯМЕ ЧАСТИ С ИЗТЕКЛИ ГАРАНЦИЯ.

Етикети: Превръзка на главата, детска шнола за коса, шнола Пурпурно сърце, бижута пъстри, шнола за коса, опашката скоба за коса, нокът, нокти косата, Перлена light gold кожени сандал, красиви фиби за коса камъни, арчери

Минимална Поръчка 1 парче
Начин На Опаковане 1 ОПП
Номер На Модела CL026
търговска марка Данррш
Вид На Модела Твърд
Пол ЖЕНИ
Стилът на продукта Стил Banta
Цвят 7 цвят
Материал Пластмаса И Полиестер
Стил Модни модели
Произход CN(произход)
процес ръчна изработка
Тип Коса И Нокти
Дизайн На Клиента Приемливо
Тип Елемент Шапки
Отдел Име Възрастен
Размер Length
Продукт Nama акрилни нокти за коса
Дебелина на 2мм

Напишете отзив

8 см, пълна гама цветове и планински кристал лук скоба за коса-черна коса и нокти, Родословни жени аксесоари за коса за красота на косата раци скоба шапки

8 см, пълна гама цветове и планински кристал лук скоба за коса-черна коса и нокти, Родословни жени аксесоари за коса за красота на косата раци скоба шапки

8 см, пълна гама цветове и планински кристал лук скоба за коса-черна коса и нокти, Родословни жени аксесоари за коса Красотата на косата раци скоба шапки Описание: 1. Материал: Пластмаса И Полиестер 2.размер: дължина: 8 см ширина:

Свързани продукти