Alien Кити 2020 New Color-Hit Korean Embroidery Sweet Vintage Puff Sleeves Women Retro На Lady Chic Тениски

Нов

22.21лв.

/ 41.89лв.

В наличност

Забележка:

1.поради светлина и показване на екрана на компютъра реалния цвят може да се различават малко от модели.ние обещаваме, че стилът ще бъде същото.Моля, разберете.Благодарим ви!

2.Моля,позволете 1-3 см разлики от ръчно измерване, се уверете, че вашето измерение на тялото наистина отговаря на този набор (всички измервания са в СМ и да обърнете внимание, че 1 см=с 0.39 инча)

Свържете се с нас: 1.Ако имате проблеми на митницата или данък върху вноса, моля, свържете се с нас преди да поръчате.не се колебайте да задавате ни въпроси,когато направите поръчка, ние ще бъдем търпеливи, скъпи клиенти. 2.Ако не сте доволни от нашите продукти,моля не оставяйте лоша обратна връзка директно,просто се свържете с нас на първо място,нашият персонал ще се постарае да направи всичко възможно, за да ви помогне да реши проблема, благодаря ви!!!Благодарим ви,че ни дадоха шанс да оставите негативен или неутрален коментар,ако все още не сте получили стоката, вие можете да се свържете с нас, ние ще решим за вас.ние ще се опитаме най-добре да ви даде най-доброто обслужване. 3. Всички електронни съобщения ще намерят отговор в рамките на 1 ден-3working.Ако не получите нашия отговор, моля, любезно негодуйте на вашия имейл, и ние ще ви отговорим възможно най-скоро.

Етикети: чужеродная мъжка риза, Гореща Разпродажба, Разпродажба, продажба с безплатна доставка и продажба на клиренса, полицай реколта, наклон на мотоциклета, корейски топ, Ретро, свободна продажба, часовници г-ца Фокс

Вид На Модела Твърд
Материал Памук
Стил Офис Дама
Пол ЖЕНИ
Стил Ръкави Пластове Ръкав
Яка Отложной яка
Номер На Модела 81GT2095A-657[C8]
Украса Выдалбливают
търговска марка Един Коте
Дължина ръкав(см) Кратък
Възраст Възраст 18-35 Години
Тип Тъкани Сукно
Дължината На Дрехата Редовен

Напишете отзив

Alien Кити 2020 New Color-Hit Korean Embroidery Sweet Vintage Puff Sleeves Women Retro На Lady Chic Тениски

Alien Кити 2020 New Color-Hit Korean Embroidery Sweet Vintage Puff Sleeves Women Retro На Lady Chic Тениски

Забележка: 1.поради светлина и показване на екрана на компютъра реалния цвят може да се различават малко от модели.ние обещаваме, че стилът ще бъде същото.Моля, разберете.Благодарим ви! 2.Моля,позволете 1-3 см разлики от ръчно измерване,

Свързани продукти