12 бр./лот-плоска задната смола ab цвят на цветя около 30 мм горещи продажба голям е размерът на цветя смола кабошоны аксесоари

Нов

5.74лв.

/ 7.01лв.

В наличност

Продукти

1. Описание: плоска задната смолаа произвежда аксесоари кабошонов смолаы направи си САМ

2. Размер:как изложба picure

3. Смесват цветове или изберете цвят

Цена на едро & повече продукти

Ние-Златни доставчик на Alibaba.

-Можете също да видите нашия уеб сайт alibaba за получаване на допълнителни елементи (натиснете десния горния линк).

- Моля чувствайте свободни да се свържете с нас за Навальной цени ако искате приказать повече продукти в детайли смес/цветове.

- Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате нужда от други цветове/размери/форма.

*** Добре дошли в нашия магазин!***

********** Голяма Поръчка, По-Голямата Отстъпка!**********

Доставка

1. Доставка

-Стълб на въздуха Китай :като цяло, около 15-45 работни дни

- Курьерским: като цяло, около 5-10 работни дни

2. подробности ще бъдат потопени в рамките на 2-3 на работния ден на получената компенсация.

3. Ако не се получи стоката в срок на доставка , моля ,свържете се с нас по електронната поща, ако имате някакви въпроси, като правило, вашата поща ще бъде отвечена в рамките на 24 часа.Ако все още не сме получили отговор след 24 часа, моля, проверете спам на вашата пощенска кутия.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви даде най-доброто решение за връзка.

4. ние ще изпратим на адрес www.ravda-dom.com само.Моля, уверете се, че вашият адрес в Alixpress съвпада с вашия адрес за доставка, преди да се плати.

5. Международни Купувачите - Моля, Обърнете Внимание:

А на: вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Тези отговорности отговорност на купувача.

Б: моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки.

Правила за връщане

1. заявка за връщане или подмяна на разположение само запитвания в рамките на 1 седмица след получаването на пратката и връщане на стоката в същото състояние, че и полученият.

2. моля, свържете се с нас, за да поиска разрешение за връщане.Вашето име, номер на аукцион и причината за връщане, трябва да бъдат включени в електронното писмо.Всички върнати стоки, трябва да съдържа всички оригинални опаковъчни материали.

3. моля, внимателно увийте продукти.Върнати продукти ще бъдат тествани, и новата смяна ще бъде изпратена на купувача незабавно, когато ще бъде открит дефект.Ако по-подходящ заместител е на разположение, тогава ще се осъществи възстановяването.Разходите за доставка и обработка, както и премии не се възстановяват.

4. Ако детайл ще бъде намерен неполноценным, тогава детайл ще бъде изпратен обратно от купувача за сметка на купувача.Стоки, върнати без номера на РСО, ще бъдат отхвърлени и върнати на подателя.Купувачът е отговорен за плащането на всички пощенски разходи за връщане на стока, както и разходите за неговата доставка.Купувачът е отговорен за допълнителни разходи по доставката на стоки, които са били върнати с отказ и/или недоставкой.Ние не приемаме никакви такси стаи без разрешение на кутията или етикета, в която тя се връща.

Етикети: декоден кабошоны черни, Гореща Разпродажба, модельная смола, Кабошон 30 мм, елен плоски гърба смола, фантазия катран, плоскостной, смола мухъл мишката, кабошон от смола buho flatback, кабошон 30мм б

Тема ФЕЯ
Стил Изкуствен
търговска марка Дарименди
Материал Смола

Напишете отзив

12 бр./лот-плоска задната смола ab цвят на цветя около 30 мм горещи продажба голям е размерът на цветя смола кабошоны аксесоари

12 бр./лот-плоска задната смола ab цвят на цветя около 30 мм горещи продажба голям е размерът на цветя смола кабошоны аксесоари

Продукти 1. Описание: плоска задната смолаа произвежда аксесоари кабошонов смолаы направи си САМ 2. Размер:как изложба picure 3. Смесват цветове или изберете цвят Цена на едро & повече продукти Ние-Златни доставчик на Alibaba. -Можете

Свързани продукти