2021 изключителен инструмент Bafang BBS за инсталиране на средата на двигателя 8fun BBS01 BBS02 BBSHD Electric Bike Kit

Нов

19.12лв.

/ 20.79лв.

В наличност

Инструмент Bafang на BBS за електрически велосипед BBS01/02/03 Mid Drive Electric Bike Bicycle Kit

Опаковъчен лист: 1pcs силен инструмент, който ще получите.

Q: митата: A: вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоките.

Q: разликата в цвят: A: снимките, показани в нашия магазин, са съставени на базата на истински продукти.Поради различни монитори и яркостта, може да съществува нормално една малка разлика в цвят, моля, не оставяйте лоша обратна връзка или не връщайте продукта ни, който е свързан не с нас.

Q: срок на доставка: A: ако продукти, все още се намират на пътя и времето за доставка изтича, моля, свържете се с нас и ние продлим време на доставка за вас.Ако продуктите бъдат загубени в пътя, моля, свържете се с нас, ние ще направим пълно възстановяване или повторно да ви изпратим едни и същи продукти, възможно най-скоро.

Q: обратна връзка: A: вашето удовлетворение и положителна обратна връзка са много важни за нас.Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.

До: неполноценные продукти: а: Моля, подпишете за сметка на доставка, ако продуктите неполноценны, тогава отговорността на компанията за превоз на товари, моля приема на снимката за нас и ние ще се върне към вас.

Q: политика на връщане: A: ние приемаме връщане на продукти.Клиентите имат право да кандидатстват за връщане в рамките на 7 дни след получаване.За да имате право на възстановяване, клиентите трябва да се получи продукт на 100% нов, отново продаваемом състояние.Продуктът не подлежи на връщане, ако тя е била събрана, оседлан, оръфан, използва, злоупотреблен, е повреден по някакъв начин.Стоките трябва да бъдат доставени в комплект, включително гаранционни талони, инструкции, аксесоари, рекламни материали и в оригинална опаковка.Клиентът трябва да започне обратната доставка на стока в рамките на 7 дни от датата на покупка и да заплати разходите за доставка до складове EUNORAU.Ние ще свършим проверка в рамките на 5 дни след получаването на продукта.Ако върнатите стоки, които не са в първоначалното им състояние в съответствие с тази точка, ние се откажем от връщане на парите.Ако върнатите стоки са в първоначалното им състояние в съответствие с тази позиция, ние бихме могли да се съгласим да върне платената сума.

Етикети: програма bafang bbs02, шапки bbs, комплект bbshd, ключ бафанга, инсталационния инструмент bafang, bbs01, магазин за електрически велосипеди greenergy, дисплей bafang, средната задвижваща двигател bafang, bbshd

Цвят СРЕБРО
Тип Настройка На Инструмента
КОД TL-BBS
търговска марка БАФАНГ
Произход CN(произход)

Напишете отзив

2021 изключителен инструмент Bafang BBS за инсталиране на средата на двигателя 8fun BBS01 BBS02 BBSHD Electric Bike Kit

2021 изключителен инструмент Bafang BBS за инсталиране на средата на двигателя 8fun BBS01 BBS02 BBSHD Electric Bike Kit

Инструмент Bafang на BBS за електрически велосипед BBS01/02/03 Mid Drive Electric Bike Bicycle Kit Опаковъчен лист: 1pcs силен инструмент, който ще получите. Q: митата: A: вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоките. Q: разликата в цвят:

Свързани продукти