Сладък жълт златист цвят през цялата лилаво CZ мини малки обеци за жени деца момичета Детето е Дете пиърсинг бижута Пно

Нов

4.86лв.

/ 7.99лв.

В наличност

По екологични причини, клиентите купуват повече продукти наведнъж, ние поставяме продуктите в една подарък кутия или някои подаръчни пакети.Ако имате изисквания към опаковката, моля, уведомете ни предварително.

За да се улесни клиентите преглед на продукти, снимки имат ефект на уголемяване на продукти, моля, контрастируйте размер и изображение модел носене.За хора, които не са много сигурни в размер, моля, оставете ни съобщение.

Състояние: 100% Нов

Материал: месинг с покритие от жълто злато & ЧЕХИЯ

(Покритие Без Никел,Без Алергии)

Размер на ЧЕХИЯ: 4 мм / 0,11 инча

Тегло: 0,5 Грама

Опаковка: подаръчен пакет или кутия

oorbellen, boucle d 'oreille femme, brinco, обицата си, aretes, обеци, модни бижута, brinco pequeno, orecchini donna, aretes de mujer, boucles d' oreille жени, обеци, родословни Обици,

позлатени обеци, модни обеци, Обеци за жени, бижута, Обеци, cz, обеци с кубическим цирконием, детски обеци, кристални обеци, Обеци за жени, бижута, сладък,

Защо магнит може да суче пружинную ключалката?

Някои от клиентите закупили колие, използва магнит, за да суче пружинную ключалката, и открили, че тя може да суче, за да докаже, че нашите продукти не са чисти-сребро.Ние искаме да кажем, че нашият материал трябва да гарантира, че среброто, но обтегач на извора не може да бъде направена от чисто сребро.Защото всички знаем, че структурата на сребро е много мека, ако пролетта се използва и за получаване на сребро, то това не е пружинен ефект, така че пружина, изработена от стомана.Част от магнита, който може да суче, - това пружина част от ключалката.Моля, бъдете внимателни.Как Да Се Поддържа Бижута От Сребро?

1. среброто и златото не може да носи едновременно, това ще доведе до сребристо-на жълтия цвят

2. bathing къпане или плуване трябва бързо да бъдат отстранени всички видове бижута, за да се предотврати появата на алкални храни флуорид бижута реакция се случва, като се избягва загуба на бижута приплъзване.

3. Избягвайте контакт с лак за коса, парфюм, средства за грижа за кожата, серным сапун и т.н., тъй като химикалите в техните съставки ще доведе до това, че сребърни бижута и други бижута ще бъдат скучни или дори черни.

4. Упражнение, сухо и грубо трябва да се избягва носенето на бижута или лесно да се носят бижута и бижута, причинени от деформация на атака или фрактура.

5. Опитайте се да избягвате контакт с наркотици.

6. независимо от сребро или други бижута, най-добре махнете всичките си бижута преди лягане, на следващия ден в съответствие с на ден на съответния избор на аксесоари за облекло, че е добър навик да нося бижута.особено дълги обеци, по-твърд вид на леката верига, по-фини модели на бижута, докато внимателно обслужване, което можете да носите в дългосрочен план, намаляване на човешки щети и ненужни обслужване.

Етикети: куките са бели шкафове палто, дръжки Крома ertiga, слот микрофон rgb, футболен отбор "Эспаньол", куки X сам картини, благоволението на етикети обикновена хартия злато, куки Бяла Коледа, играта дървена герой, фолио cupcake седалките nz

Тип Обеци Обици Розово
размер на камъка 4мм
Материал Кубичен Цирконий
Задната Част На Находище Пеперуда
Стил Модерен
Тип На Метали Позлатени
Глоба или мода Модни модели
Пол Момичета
Тип Елемент Обеци
Номер На Модела ABE681
Форма\модел КРЪГ
търговска марка предното шоу

Напишете отзив

Сладък жълт златист цвят през цялата лилаво CZ мини малки обеци за жени деца момичета Детето е Дете пиърсинг бижута Пно

Сладък жълт златист цвят през цялата лилаво CZ мини малки обеци за жени деца момичета Детето е Дете пиърсинг бижута Пно

По екологични причини, клиентите купуват повече продукти наведнъж, ние поставяме продуктите в една подарък кутия или някои подаръчни пакети.Ако имате изисквания към опаковката, моля, уведомете ни предварително. За да се улесни клиентите

Свързани продукти