400 W AC 220 регулатор на скоростта на двигателя Pinpoint контролер регулатор напред и назад, 50/60 Hz 10x8x5cm гореща разпродажба

Нов

8.79лв.

/ 13.52лв.

В наличност

400 W AC 220 регулатор на скоростта на двигателя точков регулатор регулатор напред и назад

Описание на продукта:

Регулатор на скоростта с 6 проводника, черен проводник-това е основната линия на двигателя, червено и бяло - това е дъщерно дружество на линия капацитет, а две сини линии - това е обратна на скоростта.Зелена линия-това е заземен проводник.

Широко използван в опаковка, печатане, храна, електроника, инструментировании, медицинско оборудване, на производствената линия на шивашката промишленост като устройството има скорост.

Технически характеристики:

Параметри:

Работейки захранване: AC220V 50 / 60HZ, редица суинг напрежение положителен или отрицателен 10%Ес;

Номинална мощност: 400 W

Ползи температура на околната среда: -10~+50℃

Относителна влажност: по-малко от 90%.

Бързо обхват: 90-1400р/мин, 50 Hz, 90-1700р/мин 60 Hz

Размер:10*8*5 см/3.94*3.15*1.97"

Начин на използване:

1. изключете захранването, го свържете с електрическата схема и се уверете, че връзката е правилно, и да не се променя произволно.

2. заключете регулатор добре и задайте скорост до най-ниската "0" да се избегне незабавно сильнотоковое и трайно увреждане на започване на захранване.

3. след това включете в източника на захранване, настройка на регулатор на скоростта в точното положение и изключете захранването, когато не е необходимо.

4. регулиране на фина настройка на потенциометъра (настройка настройки за скорост) на страничната част на изделия, ако връзката между регулатора и двигателя не отговаря на изискванията на разстояние или на скоростта на въртене.

5. за промяна на посоката на работа на двигателя се заменя само скок CCW и CW на свързания с седлото на гърба на контролера.

Изберете COM и CW кратко, след което двигателят се върти по посока на часовниковата стрелка.

Изберете COM и CCW кратко, след което двигателят се върти обратно на часовниковата стрелка.

6. преминете действия само управлява двигателя за работа или спира и не прекъсва подаването на захранване.Ако той не се използва в продължение на дълго време, моля, изключете захранването.

При промяна в посоката на движение на двигателя трябва да бъде спрян, след като той е напълно спрян.

Бележки:

1. поради различни монитори и светлинния ефект действителния цвят на елемента може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!

2. Моля, позволете едно малко отклонение на измерване от-за ръчно измерване. 1 X Регулатор На Скоростта На Двигателя

Ние можем да предложим и услуга за доставка на падане

1.няма ограничени запаси за извършване на поръчки на дневна база

2.Do маса доставка CSV drop shipping

3.за САЩ, AU, CA, обединеното кралство доставката се извършва бързо

Етикети: Регулатор на скоростта на вентилатора 220 волта, регулатор на двигателя risun, Мотор 220V, тиристорные регулатори на мощност, управление на PWM, високоскоростен регулатор на скоростта на двигателя променлив ток, Двигател ac 220V, стъпков двигател, регулатор на честотата на въртене радиального фен, който има регулатор на скоростта на двигателя за постоянен ток

Номер На Модела Регулатор На Скоростта На Двигателя
Произход CN(произход)
Тип На Двигателя Двигател за променлив ток
Документ CE

Напишете отзив

400 W AC 220 регулатор на скоростта на двигателя Pinpoint контролер регулатор напред и назад, 50/60 Hz 10x8x5cm гореща разпродажба

400 W AC 220 регулатор на скоростта на двигателя Pinpoint контролер регулатор напред и назад, 50/60 Hz 10x8x5cm гореща разпродажба

400 W AC 220 регулатор на скоростта на двигателя точков регулатор регулатор напред и назад Описание на продукта: Регулатор на скоростта с 6 проводника, черен проводник-това е основната линия на двигателя, червено и бяло - това е дъщерно

Свързани продукти