20/50 / 100шт ръчно изработени аксесоари за кучета за коса гумени дъвка малки аксесоари за коса кучета щенячьи Лука смесени цветове

Нов

9.54лв.

/ 10.48лв.

В наличност

20/50 / 100шт ръчно изработени аксесоари за кучета за коса гумени дъвка малки аксесоари за коса кучета кученце косата Лука смесени цветове

цвят : синьо, лилаво, оранжево розово червено

Материал :Плат

Тип :панделки от кучешка козина

1) ние приемаме Alipay, West Union, TT.всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2) моля аранжируйте плащане бързо с уеб-базираната на поръчката .

3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние само ще изпратим на подтверженным адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

4. услугата транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

5. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

6. правилно към статута на резерва и валута печалба във времето, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

1. имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна.Изключения не се случва!Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина.

2. всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и вашият po#.

3. Ние ще ви възстановим пълната сума на печеливша залагания, след получаване на стока в първоначалния му състояние и опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари, след като купувачът и продавачът да бъдат анулирани транзакция с www.ravda-dom.com.Или пък можете да изберете сами за замяна.

4. ние ще носят цялата разходите за доставка, освен ако продуктът(ите), не така се рекламира.

1. дефектните детайли трябва да бъде споделена и върнати в рамките на гаранционния период (и в оригиналната си опаковка, ако това е възможно).Вие трябва да ни информирате, какво е дефект и да ни даде вашия номер на поръчка.НИЕ НЕ РЕМОНТ И НЕ ЗАМЕНЯМЕ ЧАСТИ С ИЗТЕКЛИ ГАРАНЦИЯ.

Вие се съгласявате с всички по-горе правила при поръчка в www.ravda-dom.com!

Етикети: подложки за обувки, алуминиеви, kingston data 8gb, пластмасов очарованието на очите, торпедная площадка volvo, захранващ модул qc30, tft lcd екран 24, power moto x play, сцена с сортировочной шапка, торпеден мат Мазда

Цвят Синьо, Лилаво, Оранжево Розово Червено
Материал Плат
Тип лък от кучешка козина
търговска марка ФОДОГ
Тип Елемент Аксесоари За Коса

Напишете отзив

20/50 / 100шт ръчно изработени аксесоари за кучета за коса гумени дъвка малки аксесоари за коса кучета щенячьи Лука смесени цветове

20/50 / 100шт ръчно изработени аксесоари за кучета за коса гумени дъвка малки аксесоари за коса кучета щенячьи Лука смесени цветове

20/50 / 100шт ръчно изработени аксесоари за кучета за коса гумени дъвка малки аксесоари за коса кучета кученце косата Лука смесени цветове цвят : синьо, лилаво, оранжево розово червено Материал :Плат Тип :панделки от кучешка козина 1)

Свързани продукти