120/150 COB слънчев сензор за движение, с монтиран на стената лампа, открит уличен фенер водоустойчив интелигентни наблюдение градина лампи с дистанционно управление 2020

Нов

11.38лв.

/ 16.98лв.

В наличност

Описание:

Характеристика

- Дистанционно управление и регулируема подкрепа, този открит led слънчева светлина е с класически регулируема скоба, която позволява регулиране на ъгъла на експозиция на слънчева светлина в съответствие с работната среда.В допълнение, дистанционното управление е по-удобно да се регулира режима на работа на лампата по всяко време,не е нужно да се насладите на стълбите.

- Led-ярко и по-широко покритие,Този слънчев сензор за движение е оборудван с нов дизайн с висококачествени led ламповыми топки и най-новият чип управление на енергията, което увеличава ъгъла и размер на осветление на 50%.

- Четири удобни на режима, в сравнение с други однорежимными слънчеви фенери, слънчева светлина на открито носят на 4 работни режима, за да се справят с различните сценарии за употреба.Режим на индукция, енергоспестяващ режим и режим на пълно осветление.Идеален за използване на входната врата,двор ,градина, веранда,гараж, алеята за бягане, на палубата, неблагодарна, ферма и навсякъде, където грее слънце.

- Всичко - работа светлина, led слънчевата светлина се поглъща и превръща слънчевата светлина в електричество,ефективни слънчеви панели, има добра теплостойкую и водоустойчива функция IP65 и може да продължат да работят и през студените зимни месеци,осветяване на живота си във всяко време и по всяко време на годината.

- Супер дълга продължителност на живота, Слънчеви действие светлина ип65 водоустойчиво че той е напълно защитава веригата и батерията и го прави свой жизнен период от 2 пъти в сравнение с други.

за нас:

Ултра-Ярък Дистанционно Етаж Светлина Поток Led Слънчев

Всеки слънчев led лампа с вградени светодиоди, които заедно осигуряват по-ярка и ефективна система за осветление.

По-Широк Диапазон На Осветяване И На По-Дълго Разстояние За Движение

Високо-чувствителен датчик и батерия с капацитет 3000 mah, които могат да се движат нагоре под ъгъл от 120 градуса и разстояние на движение може да достигне 15-20 метра,което осигурява по-широк обхват осветление-голяма дължина на сензора.

Супер Лесна Инсталация

Светлината може да се инсталира на крылечке / стената / дърво / поляке с обезпечени аксесоари за секунди и без кабел или проводник нужди, не се запазват си много време.

4 РЕЖИМА НА РАБОТА

Режим 1: Режим На Датчик За Движение При Ниска Осветеност (Препоръчва Се)

Когато в тъмната нощ на светлината ще съмнително ниски светлина, без да приближава хората, но ще се превърне високо ярко, ако хората ще дойдат, и ярка светлина ще продължи 20 секунди, докато тя отново не се върне при тусклому светлина.

Режим 2: Напълно Светъл Режим, Сензор За Движение

Етикети: farola solar, умен градина игарден, слънчев led клиенти пол, заявка за улично осветление, червен играчка камион, авариен фенер кола, изкуствена Мъх порода, ножничный, Led удар 6w, led лампа samvi

Обхват на осветеност 80 квадратни метра
Стил Модерен
Поддръжка Дропшиппинг
Дали Диммируемым ДА
Това Е Лампа Са Включени ДА
Документ ce
Номер На Модела -
Материал На Корпуса КОРЕМНА ПРЕСА
Тип Слънчеви Панели Литиева Батерия
Използването на Работна обувки
Напрежение 5V
Произход CN(произход)
Гаранция -
търговска марка oobest
Базов Тип НЯМА
Източник На Светлина Led лампи
Соларен Панел 5.5v/2,5 W
Характеристики -
Размери Както е показано на фигура
Ниво На Защита IP65

Напишете отзив

120/150 COB слънчев сензор за движение, с монтиран на стената лампа, открит уличен фенер водоустойчив интелигентни наблюдение градина лампи с дистанционно управление 2020

120/150 COB слънчев сензор за движение, с монтиран на стената лампа, открит уличен фенер водоустойчив интелигентни наблюдение градина лампи с дистанционно управление 2020

Описание: Характеристика - Дистанционно управление и регулируема подкрепа, този открит led слънчева светлина е с класически регулируема скоба, която позволява регулиране на ъгъла на експозиция на слънчева светлина в съответствие

Свързани продукти