60 W поялник комплект 220v регулируема температура електрически поялник комплект с распайкой помпа паяльники заваряване инструмент

Нов

24.58лв.

/ 51.19лв.

В наличност

Мини регулируема температура електрически поялник пистолет заваряване ремонт набор от инструменти въведение : Тази компактна десгинированная станция е идеален за професионална употреба.Спойка може да се изпълнява и да се коригира с помощта на дръжка за управление от 200°C до 450°C. на разположение са сменяеми железни накрайници, които правят паяльную станция отлична за електронно и електрическо употреба.Спецификация : дължина на паяльника: 16,5 см работно напрежение: 220 v/ 110 Мощност: 60 W Забележка: Моля, изберете пакет на проекта себе си.Комплект

B Набор От

Аз Седнах

O Набор От

N Комплект

P Комплект

Набор От R

Ние приемаме кредитна карта, Western Union, TT.най-добрият начин-това е директна онлайн плащане,можете да изберете най-удобния за вас метод.Ако искате други условия на плащане, моля, уведомете ни, по-рано, когато поръчвате.

•Плащането трябва да бъде направено в рамките на 7 дни от датата на поръчката.Ако не можете да се подписват веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново.

•Уверете се,че сте попълнили цялата подробна информация,като лице за контакт, адрес, пощенски код и телефонен номер при попълване на информацията за вашия купувача.

•За да защити своите интереси, плащането ще бъде временно остават www.ravda-dom.com и няма да бъде освободен, докато не получите поръчката си и не бъдете доволни от тях.

• Стоки се изпращат от Китай въздушна поща, достигнат на повечето страни в рамките на 10-20 работни дни.

• Времето за доставка зависи от дестинацията и други фактори.

• Ако купувате повече детайли и се нуждаят от някаква отстъпка за такса перевозкы на пратката, моля изпратете съобщение до нас, и ние ще ви отговорим сте на 1 работен ден.

• Моля, доставка капка.Моля, потвърдете адрес.Ние изпращаме стоки е само в адреса на поръчка cinfired, и вашия адрес за поръчка на petia съвпада с вашия адрес за доставка.

• Ние ценим дългосрочните бизнес отношения.Купи с увереност!

• Ако не сте доволни, когато получите стоката си, моля, върнете го в продължение на 14 дни за подмяна или връщане на парите.Моля, свържете се с мен, преди да го върне.

• Ако стоката е дефектна в продължение на 3 месеца, ние ще ви изпратим замяна без допълнително зарядно устройство или ще ви предложим възстановяване след получаване на дефектните стоки.

• Ако стоката е дефектна след 3 месеца, все още можете да го изпратите обратно към нас.Ние ще ви изпратим нов, след получаване на дефектните стоки.Но трябва да платите допълнителна такса за доставка.

•Ние сме зависими от удовлетвореността на нашите клиенти, за да се постигне успех.

•Ако не сте доволни от покупката, моля, свържете се с нас в рамките на 24 часа, вашата обратна връзка е изключително важна за нас.ние ще останем с вас дотогава, докато проблемът не бъде решен, и ще Ви предложим най-добрите услуги, които можем.

Етикети: на върха на желязо спойка, станционный заваръчен шев, спойка играчка, ksger t12, за ts100, 12mm ws2811, КСГЕР, ръчно спойка, комплект паяльника 60 W, желязна спойка

Номер На Модела КОМПЛЕКТ НАКРАЙНИЦИ ОКОЛО 900 М
Функция 3 Комплект паяльника с регулируема температура от 60 W
Функция 1 Уши Паяльника
търговска марка Dusco.E
Функция 2 Набор От Паяльников
Изходна Температура 200-450
Изходна Мощност 60 W
Размери -
Видове комплект електрически паяльника
Входно Напрежение 220v EU plug / 110v US plug
Стабилност На Температурата 99%

Напишете отзив

60 W поялник комплект 220v регулируема температура електрически поялник комплект с распайкой помпа паяльники заваряване инструмент

60 W поялник комплект 220v регулируема температура електрически поялник комплект с распайкой помпа паяльники заваряване инструмент

Мини регулируема температура електрически поялник пистолет заваряване ремонт набор от инструменти въведение : Тази компактна десгинированная станция е идеален за професионална употреба.Спойка може да се изпълнява и да се коригира с

Свързани продукти