Нов 2021 дамска чанта за съхранение на Пътна необходимостта от аксесоари, бельо дрехи сутиен водоустойчив органайзер козметични грим организатор

Нов

4.98лв.

/ 6.82лв.

В наличност

Описание:

*Катионная водоустойчив плат: катионная плат-това е пълна полиестерен плат, която с помощта на катионную прежда в посока на основите и полиестер прежда в посока патица за постигане на коноп ефект.Оцветители се използват при боядисване, бои за полиестерни нишки и катионные бои за катионных нишки.

*Високо качество и трайност на: изработен е от висококачествен Оксфорд и найлон, висококачествени платове с покритие, гладка полиестерна подплата, устойчива на износване и ви съпътства дълго време.Лека, водоустойчива, много лек и удобен, в переноске.

*Практичен дизайн: тази чанта за съхранение на бельо притежава 3 отделения с цип.Основно отделение може да се съхранява на сутиени или други обемисти предмети.Горния шкаф е идеален за бельо.Той е на 4 широки допълнителни еластични джоба си, за да ги организира.В долния клон може да сложите чорапи, нощни пътни чехли за баня или други малки предмети.

*Супер лек и удобен за: Преносим дизайн дръжки с много удобен.Той е супер лесен и е снабден с удобна дръжка, която удобно се носят със себе си по време на пътуване или къмпинг.Може да се сгъва, когато не се използва, за да се спести място за багаж.

* Здрав цип: двустранен цип, с висока плътност, най-loops цип, плавно с цип, лесна за това да се предприемат неща, леки за носене.

*Идеална за пътуване: това е лесно да носят със себе си по време на пътуване, е много подходящ за дома, пътуване, бизнес и дори във фитнес залата.Те трябва да бъдат достатъчно големи, за да отговаря на всички ваши долни бельо, долни бельо, бюстгальтерами, козметика, аксесоари, офиси и т.н.

Технически характеристики:

Име: многофункционална чанта бельо

Размер: 18*16*13 см

Тегло:190 грама

Материал: водоустойчив катионный 300D

Цвят: син, лилав, черен, сив, вино-червено, тъмно синьо

Пакет Са Включени:

1*Чанта за съхранение

Бележки:

Грешка 1-2 см може да съществува, поради ръчни измервания, моля, любезно разбиране.Отклонение на цвят може да се различава поради различни настройки на монитора.

Ние Ви предлагаме най-добрия продукт и обслужване.Ако имате някакви проблеми, моля, уведомете ни и ние ще решим проблема възможно най-скоро.Огромно благодаря.

Етикети: чанта прави доставката на Малайзия, магическа косметичка пътуване, чанта компрес, чанта бельо, пяна за бродерия, вратата се косметичка, чанта storag, органайзер за съхранение на фолио, сутиен бикини пътуване, организатор на тел ПВК

Характеристика Съхраняват
Характеристики 1 Организатор на кабинета в общежитието
Спецификация 18*16*13cm
Дебелина на 6 тел
Характеристики 2 преносима чанта за съхранение
7 функции Пътни Чанти За Съхранение На Вещите
Тегло 190g
Форма Правоъгълен
Размер 18*16*13cm
Цвят синьо, лилаво, черно, сиво, вино-червено, тъмно синьо
Име Iteam Бельо Сутиен Организатор Чанта За Съхранение
Приложимо Място Гардероб
търговска марка Липластинг
Продукт Чанта За Съхранение На Бельо
Материал водоустойчив катионный 300D
Характеристики 4 Пътни настилки бельо, колан, чанта за съхранение
Features5 Довършителни чанта с голям капацитет
Характеристики 6 Пътни Чанти
Обемът на 3,5 л
модел Триизмерен вид
Произход CN(произход)
Пакета Е Включен Чанта за съхранение на бельо*1
Дропшиппинг,търговия на Едро ДА
Воспользуйся Пътуване
Характеристики 3 Многофункционална чанта за бельо
Номер На Модела Водоустойчива чанта за съхранение на бельо

Напишете отзив

Нов 2021 дамска чанта за съхранение на Пътна необходимостта от аксесоари, бельо дрехи сутиен водоустойчив органайзер козметични грим организатор

Нов 2021 дамска чанта за съхранение на Пътна необходимостта от аксесоари, бельо дрехи сутиен водоустойчив органайзер козметични грим организатор

Описание: *Катионная водоустойчив плат: катионная плат-това е пълна полиестерен плат, която с помощта на катионную прежда в посока на основите и полиестер прежда в посока патица за постигане на коноп ефект.Оцветители се използват при

Свързани продукти