Черен Водоустойчив Калъф Защитен Подводно Гмуркане Корпус Shell С Монтиране На Стена Аксесоари За Go Pro Hero8 Действие Камери

Нов

11.36лв.

/ 16.00лв.

В наличност

Елементи На Маркер:

1、специално проектирани: Този водоустойчив калъф, специално проектиран за GoPro HERO8 Black action camera, с добра адаптивност и добро запечатване, за да осигури на вашето HERO8 Black защита по време на екстремен отдих и дълбоководни гмуркане.

2、водоустойчив плик: подобрени водонепроницаемое о-пръстен, монтира, ефективно предотвратява изтичане на вода.Можете да използвате своята черна камера for GoPro Heo 8 за запис на подводни работи на дълбочина 60 метра / 196 метра, без да се притеснявате за разливане.

3、практичен за употреба: водоустойчив корпус на обектива използва ултра-гъст от закалено стъкло, която е с висока светопропускаемость, поддържа добри ефекти стрелба и поддържа ясна и ярка качество на видео.Вашите спортни и фотографски ефекти също не са податливи на влиянието на анти-серфингового стрес.

4、качествен материал: корпус водоустойчив корпус е изработен от висококачествена пластмаса PMMA.Цялата конструкция е достатъчно е здрав, за да защити своя обектива на камерата и LCD екрана от ударопрочных падения, вдлъбнатини и драскотини.

5, широко приложими: катерене, гмуркане, гмуркане с шнорхел, сърф, туризъм, колоездене, раса, селфи, полет и т.н., независимо Дали са на сушата, в по-дълбокото море или на синьо небе, ни водоустойчив мивки ще ви донесе и различни изненади.

Спецификация:

Модел: за GoPro 8

Име на продукта: фотоапарат водоустойчив калъф

Приложими модели: водоустойчив калъф за GoPro 8

Материал: ABS, PC

Водоустойчив на дълбочина около 60 м / фута 196.85

Размери на продукта: около 8.3*7.5*4.5 см/3.27*2.95*1.77 в

Цвят: черен

Тегло: около 148 грама

продуктовата носи етикет за услугата:

1 * Фотоапаратът е водоустойчив калъф (без камера)

1) ние приемаме Alipay , Западното съединение , TT .Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ .

2) плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ .

2. поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

4. показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. услугата транзитно време се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6. Ако не сте получили вашият товар е в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите

Етикети: гърдите колан eken h9, Джон Sub, gopro 6 lcd, екшън-камера yi, 4k go pro, hero8, gopro hero 8, плочки, калъф за скелета на екшън камери, скоба подводен

Номер На Модела UE00037
Съвместим Марка Екшън-Камера gopro
търговска марка Рондафул
Материал КОРЕМНА ПРЕСА

Напишете отзив

Черен Водоустойчив Калъф Защитен Подводно Гмуркане Корпус Shell С Монтиране На Стена Аксесоари За Go Pro Hero8 Действие Камери

Черен Водоустойчив Калъф Защитен Подводно Гмуркане Корпус Shell С Монтиране На Стена Аксесоари За Go Pro Hero8 Действие Камери

Елементи На Маркер: 1、специално проектирани: Този водоустойчив калъф, специално проектиран за GoPro HERO8 Black action camera, с добра адаптивност и добро запечатване, за да осигури на вашето HERO8 Black защита по време на екстремен отдих и дълбоководни

Свързани продукти