2020 MEIAN есен 5D САМ диамантена мозайка Диамант бродерия пейзаж парк бродирани кръстат бод дом декорации подарък

Нов

8.43лв.

/ 9.92лв.

В наличност

Добре дошли дропшиппинг и търговия на Едро:

Ако искате да продавате нашите продукти (diamond живопис, бродерия на кръстат бод), просто се свържете с нас, ние можем да приемем, CSV и да имате VIP-продажба, за да се погрижи за всички Ваши поръчки!И ние също можем да направим OEM.Вие просто продавате, ние ще бъдем отговорни за всичко си следпродажбено обслужване!

Бърза Доставка:

Ние фабрика-директна продажба, при нас има повече от 200 работници, ние ще изпратим вашите поръчки в рамките на 3-5 дни.Ние ще изберем най-добрият начин за доставка за изпращане на колети.Ние ще ви върнем парите, ако не можете да получите своя парцел в рамките на 60 дни!

Висококачествени услуги:

Загубили вашите диаманти?Скъсал твоят платно?Не се притеснявайте!Ще заменим вашите комплекти безплатно!Ако несчастливы по някаква причина, свържете се с нас по пощата на www.ravda-dom.com, ние ще направим всичко възможно, за да ви направи щастливи.

За услуги за поддръжка на клиенти

Скъпи купувач, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.И ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа, с изключение на почивните дни.ако не сте доволни от нашия продукт и услуга, моля, свържете се с нас преди излизане на отрицателен резултат от експозиция, ще се опитаме да направим всичко възможно, за да реши проблема и да ви направи доволни.

За цветови различия и грешки размер

Рязани, направете измерване може да предизвика отклонение в размер на (плюс и минус 1-2 см колебания), цветова отклонение се дължи на монитора, времето, осветление и други фактори.Снимки ще има различен цвят на различните монитори, но това няма да се отрази на външния вид на картини.Моля, разберете.

За Компанията Diamond Supplement Service

Имаме 20-30% повече диаманти на всяка опаковка, имаме добър контрол на качеството, ако сте намерили липсата на диаманти,първата доставка е за нас.ние можем да ви изпрати безплатно.Всяка пратка след това ще трябва да платите за доставка.Свържете се с нас, за да публикувате или trademanager.

Етикети: 14-каратная бродерия на кръстат бод, 5d диамантена живопис свят, Диамантена художествена маска, av диамантени картини, 5d diamon живопис, homfun diament живопис, Диамантена боя, Диамантена боя Бръмбар, начална мозайка, диамантена живопис есенни пейзажи

Брой цветове По-горе 45
Стил Модерен
Вид На Модела етап
Начин На Опаковане На Платното Сгънати На Руло
Произход CN(произход)
Форма Единична стая
Най-ниска цена онлайн Обърнете се към центъра за обслужване на клиенти, изпратете бърз видео
Функция 2 диамантена бродерия
Функция 1 диамантена живопис
Функция 4 диамантена мозайка
Ромбовидная Форма КРЪГ
Област Оклейки Пълен
функция 5 5d сам диамантена живопис
търговска марка Мейан
Воспользуйся Модел
Външната Опаковка Цветна Кутия
Рамка No
Материал Пластмаса
функция 3 Диамантена Живопис Пълен Квадрат

Напишете отзив

2020 MEIAN есен 5D САМ диамантена мозайка Диамант бродерия пейзаж парк бродирани кръстат бод дом декорации подарък

2020 MEIAN есен 5D САМ диамантена мозайка Диамант бродерия пейзаж парк бродирани кръстат бод дом декорации подарък

Добре дошли дропшиппинг и търговия на Едро: Ако искате да продавате нашите продукти (diamond живопис, бродерия на кръстат бод), просто се свържете с нас, ние можем да приемем, CSV и да имате VIP-продажба, за да се погрижи за всички Ваши поръчки!И

Свързани продукти