Унисекс Мода Главен Готвач Готвач, Кухненската Престилка Кафене И Фризьорски Салон Без Ръкави Работна Форма Лигавник Работно Облекло Противообрастающие Престилки

Нов

7.97лв.

/ 11.39лв.

В наличност

Уважаеми клиенти:

Ако сте избрали "икономичен" вид транспорт, а след това в разгара на сезона логистика някои страни ще забави получаването на колети за известно време.Ако вие не можете да закъснението, тогава, Моля, изберете авиапочту, по-бърз транспорт и защита.

Ние предлагаме индивидуални услуги и по-голям брой приоритетни услуги.Можете да се свържете с мен, когато ви е необходим по-големи количества и индивидуални решения.Вие ще получите отстъпка от "изключителна" VIP-цените.Очаквам С нетърпение възможността да работят с вас!Аз ще бъда вашият най-добрият доставчик.

Съберете моят магазин, станете на моите фенове, в моя магазин за отстъпка дейности, феновете ще получат по-висока VIP-отстъпка.

Ние предлагаме печат и обслужване на бродерия, ОЭМ и дропшиппинг, купувачите на които трябва да се свържете за обслужване на клиенти, изпращат логото на KODAK в нашето обслужване на клиенти.

Съвет За Покупка На:

Когато получавате на стоките, в продукта, се появяват "тънки драскотини, счупени, сгъната игли", в случай на липса на ефект от използването на, аз не ще взема вашия спор, ако не сте съгласни, моля, не правете в моя магазин за покупки, разбира се, ако приемете тази тънка ситуацията със стока, в рамките на разумно случай, когато да избегнем спора, аз мога да ви предложи някои отстъпки на вашия нов ред.

Нашите продукти- - - - - моля разгледайте детайл в действителното изложение на продукта

без модел wering като една истинска снимка, която ще бъде толкова, колкото получавате.

Нашето обслужване ----Можете да общувате с нас по всички въпроси чрез търговски мениджър,ние ще ви отговорим веднага,ако ние не сме в мрежата.моля, пишете ни, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа.

Плащане ----в днешно време, можете да платите с visa,MasterCard,Western Union,Qiwi и банков превод.повече опции за плащане, ще бъде на разположение в www.ravda-dom.com в бъдеще.

Превоз на товари - - - - нормално ние осигуряваме безплатна превоз на товари чрез въздушна поща стълб на кит.Купувачите от други страни,ако правите по-големи поръчки или поръчки ugent,моля, свържете се с нас за експресна доставка от преди заплащане.Ние ще намерим най-доброто решение, за да се запази цената си.

Връщане и замяна ----всички наши продукти ще бъдат тествани и опаковани в добро състояние,преди да изпратите, ако по някаква причина не сте доволни от продукт,можете да го върнете ни в първоначалното им състояние в рамките на 7 дни от получаването на за връщане или замяна.Преди да върнете продукт,моля, свържете се с нас за подробности вж. инструкциите за връщане на обмен.Ние ще ви върнем парите, след получаване на върнати стоки.Купувачът ще плати за цените перевозкы за доставка за връщане на детайли.

Етикети: пайетки деним яке за мъже, цвете кухненска престилка жени, уретановый непромокаема престилка, дълъг старинна престилка, кухненска престилка, яке на главния готвач, кафе, престилка, дълго наметало фризьорски салон, количка за фризьорски салон

Стил Ръкави Без ръкави
Ползи за Готвач,Сервитьор,Сервитьорка,Фурна,Суши
Функция 1 оглавник на врата
Функция 3 Регулируема
Материал Памук
Тип Друго
Класификация Престилка Без Ръкави
Използването на Кетъринг Услуги
Номер На Модела APR011
Сезон Четири Сезона
Стил Кратък
Приложими индустрия Кетъринг,Ресторант,Хотел,Фурна,Кафе
Произход CN(произход)
Функция 2 С Джоб
Воспользуйся Напитки/Храна

Напишете отзив

Унисекс Мода Главен Готвач Готвач, Кухненската Престилка Кафене И Фризьорски Салон Без Ръкави Работна Форма Лигавник Работно Облекло Противообрастающие Престилки

Унисекс Мода Главен Готвач Готвач, Кухненската Престилка Кафене И Фризьорски Салон Без Ръкави Работна Форма Лигавник Работно Облекло Противообрастающие Престилки

Уважаеми клиенти: Ако сте избрали икономичен вид транспорт, а след това в разгара на сезона логистика някои страни ще забави получаването на колети за известно време.Ако вие не можете да закъснението, тогава, Моля, изберете авиапочту,

Свързани продукти