Ютия върху прехвърлянето на лепенки за дрехи бродерия кръпка на дрехи череп апликация на плат знак Лента етикети рок Сам шевни B

Нов

9.83лв.

В наличност

бродирани петна;бродирани петна;приложения за дрехи;бродирани петна;етикети на дрехи;икони за дрехи ZOTOONE Iron on Transfer лепенки за дрехи бродерия кръпка на дрехи череп апликация на плат икона лента етикети рок Сам шиене B количество: MOQ е 1 бр./лот САМ с децата си заедно.честит всеки ден с усмивка ^-^

Как се гали помощ: 1. Поставете пластир страна "стопяеми лепила" по дрехите (лепило да не се откъсне) , загрейте ютията, предната част на пластира прогладьте около 10-20 секунди, да си поправя положението. 2. Поставете фиксиран кръпката заедно с дрехи от своя страна, задна страна на пластира гладится от 30 до 60 секунди, уверете се, че задната лепило се разтопи, пластир здраво се придържа към облеклото. 3. Най-накрая, гладя отново с лицева страна от 1 до 2 минути, основно гладьте си ръб и ъгъл, за да се гарантира повърхност е гладка и равна, идеално сливане с дрехи.

Как да използвате:

(1).Моля, извън пластира бродерия и панталони (дрехи/чанти/обувки/книги/други плавателни съдове), които ще отутюжены по-нататък.Пригответе ютия.

(2).Почистете част от която отива да се проутюженным по-нататък.Сложете лепенка върху дясната част.Поставете страничната част с термосвариваемой подложка директно на панталони.

(3). регулиране на tempreture ютия до suiable степен.Погладьте заплату в сила напред-назад на около 15 секунди.

(4). След като кръпка се превръща в студено време,проверете дали тя е фиксирана твърдо.ако не,опитайте отново по същия начин.

(5) Можете също така да шият това, че той никога не е падал.

1.ние приемаме Alipay, Западното съединение, TT,paypal.Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2. плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3. Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние само ще изпратим на подтверженным адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

4. показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. услугата транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

Етикети: на пластира, 3d дантела, нашивка на арабския Кръст, формовани музикален кръпка, нашивка за бродерия, обратен превод, класически рок плат, Хлопко-Хартиена Кърпа, котешки захарен череп кръпка, метална кръпка

Пакет Модел За Шиене
Размер applique embroidery
Стилът на продукта пришейте кръпки
Стил украса за дрехи
Спецификации На Продукта голяма кръпка
Тип Набиране ДА
Вид търговия на едро Да(>50 Бр.)
Характеристика аппликационная бродерия
търговска марка ЗОТОН
Произход CN(произход)
Инструкции бродерия кръпка щампи за дрехи
размери на продукта термонаклейки големи
Техника Апликация
Номер На Модела пришейте кръпки
Име на продукта помощ плавкий за ветемента
Материал на продукта тъканни вентили
Цвят на продукта Пластира

Напишете отзив

Ютия върху прехвърлянето на лепенки за дрехи бродерия кръпка на дрехи череп апликация на плат знак Лента етикети рок Сам шевни B

Ютия върху прехвърлянето на лепенки за дрехи бродерия кръпка на дрехи череп апликация на плат знак Лента етикети рок Сам шевни B

бродирани петна;бродирани петна;приложения за дрехи;бродирани петна;етикети на дрехи;икони за дрехи ZOTOONE Iron on Transfer лепенки за дрехи бродерия кръпка на дрехи череп апликация на плат икона лента етикети рок Сам шиене B количество: MOQ е 1 бр./лот

Свързани продукти